Kao kada student izvlači pitanja na ispitu...

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.12.18. | 11:33

Zanimljivo poređenje ruskog stručnjaka za hokej

"Avtomobilist nije imao problema sa Amurom na poslednjih nekoliko mečeva. Štaviše, dobijali su ih i kada su imali daleko manji budžet od njih. Avtomobilist mora da slavi, pogotovo ako uzmemo u obzir obećane premije igračima u slučaju trijumfa. Teško je zamisliti da bi Amur ovde mogao da trijumfuje, jedino ako Avtomobilist nekako savlada samog sebe. U svakom slučaju, domaćin je moj favorit."

Maksim Lebedev retko kad omane. Doduše, Avtomobilist je morao da se pomuči i nije baš lako slavio kao što je to prognozirao ruski stručnjak za najbrži kolektivni sport na svetu (pobeda izvojevana tek nakon regularnog dela), ali svako ko je gađao trijumf tima iz Jekaterinburga mogao je da zaokruži ovaj par. Obećane premije očigledno su dodatno motivisane hokejaše Avtomobilista i izvukle ono najbolje iz njih.

Izabrane vesti

Onako na prvu, deluje da treba igrati na Avtomobilist i dalje, međutim, Lebedev kaže "ne". 

Zašto?
"Avtomobilist je postao prava misterija. Kada su imali strašan niz na početku sezone, mnogi su se pitali kada će doći kraj. Kada je nastupila mini-kriza, nije bilo jasno kada će se vratiti na staro. Sve zavisi od toga na koju nogu ustanu. U stanju su da sami sebi zakomplikuju život i odvedu utakmicu u neizvesnu završnicu. Samo najzagriženiji navijači Avtomobilista i Spartaka staviće ovaj meč na tiket. Otprilike dođe kao kada student izvlači karticu sa pitanjima na ispitu. Nikada ne zna šta će da mu padne", piše, između ostalog, Lebedev, koji je "pod moranjem" na kraju ipak predložio iznenađenje u vidu Spartakove pobede u regularnom delu.

Porazmislite o duelu Dinama i SKA iz Sankt Peterburga (17.30, Sport Klub 3), jer mnogi stručnjaci predviđaju ubedljivu dvojku. Moskovljani imaju dobar tim, ali SKA je bolji. 

KHL

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

hokej na ledu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara