Klimave odbrane u Pitsburgu

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.02.19. | 13:28

Treba očekivati više golova u sudaru Pingvinsa i San Hozea

Šesti sa Zapada, na drugog sa Istoka. Derbi večeri u NHL-u. Posle serije dobrih rezultata Pitsburg u narednom kolu dočekuje drugoplasiranu ekipu Zapadne konferencije i očekuje nas interesantan i do kraja neizvestan meč. San Hoze ovaj susret dočekuje nakon poraza u prošloj rundi, dok su Pingvinsi u minula dva susreta ostvarili isto toliko pobeda. Domaći tim se nalazi u boljoj formi od gostiju, ali to ne znači da će imati lagan posao. Nimalo...

Posle četiri vezana poraza igrači Majka Salivena su u poslednje vreme popravili svoju igru i trenutno se nalaze u dobrom ritmu. U proteklih pet utakmica zabeležili su četiri pobede, a jedini poraz doživeli su pre tri kola na svom terenu od prvoplasiranog Kalgarija. Bila je to veoma efikasna utakmica, u kojoj su gosti slavili sa 5:4. Odbrana Pingvina bila je loša i čak četiri postignuta gola nisu bila dovoljna za pozitivan rezultat. Ni u prošla dva kola defanzivci nisu bili na nivou, ali su napadači veoma efikasni i zahvaljujući sjajnoj igri u ofanzivnom delu Pitsburg je došao do dva trijumfa. Prvo je bio bolji od Njujork Rendžersa sa 6:5 u svom domu, a onda je u prošloj utakmici na gostovanju savladao Devilse sa 4:3. Pingvinsi se trenutno nalaze na šestoj poziciji Istočne konferencije i još nisu obezbedili plej-of, tako da im je svaki meč izuzetno bitan. Pingvini nemaju problema s povredama, a nedostaje im samo Mata.

Izabrane vesti

Šarksi na ovo gostovanje putuju sa druge pozicije Zapadne konferencije i u ne baš dobroj atmosferi, s obzirom na to da su u prethodna tri kola doživeli dva poraza. Pre tri runde su u svojoj dvorani deklasirani od branioca titule Vašingtona sa 5:1, a u prošlom susretu izgubili su od Bostona posle produžetaka sa 6:5. Slično kao Pitsburg, tako i San Hoze ima problema s igrom u odbrani i zbog toga bi ovo mogao da bude efikasan susret.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 01:00 8011 NHL Pittsburgh - San Jose ug 6+ 1,37
Ukupna kvota1,37

NHL

Petak
01.00: (2,20) Pitsburg (3,85) San Hoze (2,70)

*** kvote su podložne promenama

ISTOČNA KONFERENCIJA

ZAPADNA KONFERENCIJA

Foto: Reuters


tagovi

NHLhokej na leduPitsburg PingvinsSan Hoze Šarkssportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara