Konor Makgregor se vraća u oktobru!

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.06.18. | 13:35

Ozloglašeni MMA borac krenuo sa pripremama za meč sa UFC šampionom u lakoj kategoriji Habibom Nurmagomedovom

Konor Mekgregor, jedan od najbojih MMA boraca koji su ikada ušli u oktagon, na putu je povratka u UFC. Irski fajter je već krenuo sa pripremama za meč od kojeg se očekuje da postavi nove rekorde gledanosti, barem što se tog borilačkog sporta tiče. Protivnik bi trebalo da mu bude aktuelni šampion u lakoj kategoriji, Habib Nurmagomedov.

Da podsetimo, Konor je ostavio UFC šamponske pojasave, između ostalih i taj koji trenutno drži ruski boracc kada je odlučio da se bori za lovu i slavu sa penzionisanonm legendom boksa Flojdom Mejvederom mlađim. Meč, zapravo pravi cirkus je održan prošle godine i Amerikanac je brbljivom Ircu pokazao šta je prava veština. Istina, pravila su bila bokserska, uz male modifikacije tako da je Mejveder imao veliku prednost koju je lagano iskoristio. Samo zato što mu nije stalo ili nije želeo, nije nokautirao Makgregora koji je bio ništa više od polupokretne mete u ringu, naročito kako je borba odmicala.

Izabrane vesti

Bilo kako bilo, Konor Makgregor je zaradio ogromne pare koje je nemilice trošio poslednjih meseci na razne bahanalije, a sada je vreme da se vrati poslu. Samo još da se on i Dagestanac dogovore i eto nam vrhunske borbe.

Foto: Action IMAGES


tagovi

mmaUFCKonor Mekgregor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara