Detalj sa finala SP 2013. u Beogradu
Detalj sa finala SP 2013. u Beogradu

Lepa prilika za malu osvetu Brazilu

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.19. | 15:49

Ženska rukometna reprezentacija Srbije danas počinje takmičenje na velikom turniru u Španiji, a MOZZART je pripremio kvote za oba meča iz Palensije

Nakon dvodnevnih priprema u SC "Kovilovo" i puta na Pirinejsko poluostrvo naša žensku rukometnu reprezentaciju danas očekuje prvi duel na velikom turniru u španskoj Palensiji gde će izabranice selektora Ljubomira Obradovića odmeriti snagu Brazilom. A naredna dva dana im slede i susreti sa domaćim timom, a potom i Švajcarskom. Bez par standardnih reprezentativki, ali i sa nekim novim snagama, stručni štab je pokušao da uigra tim koji će biti konkurentan.

RASPORED MEČEVA

Izabrane vesti

četvrtak 18:00
(1,70) Brazil (8,00) SRBIJA (2,55)

četvrtak 20:00
(1,03) Španija (20,0) Švajcarska (16,0)

petak 18.30
Švajcarska - Brazil

petak 20:30
Španija - SRBIJA

subota 15.00
SRBIJA - Švajcarska

subota 17:00
Španija - Brazil

"Očekujemo da nastavimo tamo gde smo stali na Evropskom prvenstvu. Ovo će nam poslužiti kao dobra priprema za baraž sa Poljakinjama. Turnir je jako kvalitetan, čekaju nas utakmice sa Španijom i Brazilom. Ne želimo nazad, idemo samo napred", jasna je čuvarka mreže Marina Pantić, koja je debitovala na velikim takmičenjima nastupom na Evropskom prvenstvu u Francuskoj prošlog decembra.

Zanimljivo je prisetiti se 2013. godine i Svetskog prvenstva koje je odigrano u našoj zemlji gde su zalto uzele upravo Brazilke pobedom nad Srbijom. Biče ovo lepa prilika za malu osvetu Meč Srbije i Brazila na programu je od 18, a Španije i Švajcrske od 20 časova.

 ***kvote su podložne promenama

FOTO: Starsport


tagovi

bet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara