Mama Mia za MOZZART Lucky Super 6

Vreme čitanja: 3min | pon. 18.06.18. | 13:42

„Ne čekaj sreću, svrati na uplatno mesto po nju“, poručuje dobitnik srebrnog bonus džekpota iz Kanjiže, sa 356.314 dinara u džepu

Da li ste čuli za MOZZART Lucky Super 6 zvezdu severnjaču? Gospodar brojeva,  kladilac iz Kanjiže, Šeh Nezafer prošlog petka u 21.05, ulovio  je SREBRNI BONUS DŽEKPOT,  i osvojio tačno 356.314 RSD! Potražili smo MOZZART igračku zvezdu sa severa Srbije nakon isplate dobitka, a da li smo ga našli?

Pa naravno da jesmo, na uplatnom mestu uz tikete, ali pod drugim, “nezvanično-zvaničnim imenom”. Prošetate li se nekada Kanjižom, tražeći pelcer za dobitke u igrama s brojevima, molimo, ne tražite Nezafera, već  Mama Miju… Našeg dobitnika svi u gradu znaju pod tim imenom, jer to već nije više ni nadimak, već MOZZART pseudonim po kome ga zna ceo kraj.
“Tako je, ja sam taj Šeh Nezafer, poznatiji pod nadimkom Mama Mija… Od danas, slobodno dodajte da sve ima veze i Lucky Super 6 Jackpot talijom… Meni je bio praznik u petak, a brojke su me htele, pa sam pred put na rad u Italiju, obradovan od MOZZARTA sa ne tako malom sumom”…

Izabrane vesti

Kladilački svet u Kanjiži kaže da umete da složite valjano brojke. Kakvom ste se taktikom vodili u petak uveče?
“Uvek istom, zbog igre i druženja koje je najbolje kod vas. Ćaskanje, kafica, drugari, jer svi znaju da Mama Mija čašćava kada dobija. Popijemo piće, šalju i drugi za moj sto, što je ovde običaj. Jednostavno kada daješ, igra rađe uzvraća dobitkom. Te večeri sam odigrao 22, 23, 24, 32, 33, i 34, i osvojio Srebrni Bonus Džekpot. Pazite, sve to sam uradio sa samo 30 uloženih dinara”.

Dakle, vaša talija je društvo, i čašćavanje za buduće dobitke?
“Naravno, igra se svaki dan, dobija i gubi. Ko veruje u sebe, treba da se koristi mojom logikom. Svojevremeno sam čak sebi po povratku iz Italije i Fnske, gde sam radio, propisao kladilačku normu, odnosno budžet. I dobijao sam, naravno zato što sam redovno igrao, i nisam izostajao”!

Kako je bilo te večeri?
“Da budem iskren, nisam se nadao, budući da sam od šest odigranih brojeva pogodio četiri… MOZZART je to video kao odlično obavljenu misiju, pa ja sam počašćen dobitkom. Kada mi je operaterka Monika čestitala, nisam samo bio srećan, već i ponosan. Ljudi, koliko kladionica ima, koliko listića, a Mama Mija je najbolji”.

Šta planirate nadalje?
“Mama Mija će uskoro ponovo u Italiju… Ali neka kolege igrači ne misle da sam otišao, i da je kladilački MOZZART svet oslabljen za ozbiljnog igrača… Ha, ha, pa vraćam se ja ponovo Kanjižu sa poslovnog puta na kladilački posao u svojoj omiljenoj kladionici. Nadam se, čuće se opet za moje ime daleko. Srešćemo se sigurno ponovo prilikom nekog novog intervjua”, poručio je Nezafer Šeh, i držaćemo ga za igračku reč, jer ona je zakon, alfa i omega svakog odvažnog i uspešnog kladioca.

Na kraju, podsetimo da je MOZZART LUCKY SUPER 6, nova igra klađenja na brojeve na kojoj možete osvojiti i do 10.000.000 RSD. Igra je donela dodatne kladilačke mogućnosti i iznenađenja, a igračima su u svakom trenutku na raspolaganju brojni džekpotovi koji donose fantastične dobitke i čekaju da budu osvojeni.

To zna i Mama Mija od Kanjiže, i zato ga poslušajte, jer on na rastanku ima još nešto da poruči:”Ne čekajte da vam sreća dođe na noge! Svratite do MOZZART kladionice, jer ona je već tamo i moguće je da baš upravo na vas čeka”!

Ne zaboravite, svi Mozzart Lucky Super 6 tiketi učestvuju u trci za bonus džekpotove.

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

Mozzartklađenjebrojevijackpot

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara