Minhen se budi

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.10.18. | 09:03

Čedo Red Bula ne prikazuje igre na visokom nivou, ali to bi kad-tad trebalo da se promeni

Nema gde Ditrih Matešic nije pustio pipke - fudbal (RB Lajpcig, RB Gana koja više ne postoji, RB Brazil, Njujork, Salcburg), formula, jedrenje, reli, biciklizam, snoubording, takmičenje u video-igrama (eSports), ima čak i svoju diskografsku kuću (?!), a ovde smo zato što biste neverovatnu moć Red Bula mogli da pretočite u sopstvenu korist.

Kako je to moguće?

Izabrane vesti

Pored svih nabrojanih sportova ova austrijska kompanija sponzoriše i dva hokejaška kluba. Jedan od njih je Salcburg, a drugi Minhen koji se uspešno takmiči u nemačkoj prvoj ligi. Minhen je trostruki uzastopni prvak, trenutno je peti na tabeli nakon devet odigranih kola, ali sva je prilika da će Minhen kad-tad krenuti da gazi sve redom, možda već na gostovanju Bremerhavenu (19.30). Minhen je dosad ostvario šest pobeda i tri poraza. 

Domaći - poznati i kao Fištaun - nisu bogzna kako ušli u novu sezonu, trenutno su 12. na tabeli, zabeležili su četiri pobede i pet poraza. Minhen tradicionalno izlazi na kraj sa Bremerhavenom, slavio je na šest od sedam proteklih međusobnih duela, svaki put zaokružen je tip 5+, tako da, ako kojim slučajem imate dilemu oko dvojke, golovi ne bi trebalo da omanu. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 19:30 9016 NEM 1 Bremerhaven - Munchen ug 5+ 1,32
Ukupna kvota1,32

NEMAČKA 1 - 10. KOLO

Četvrtak
19.30: (3,35) Bremerhaven (4,40) Minhen (1,80) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

hokej na ledusportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara