Mireru zlato u slalomu

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.02.18. | 11:17

Favortizovani Hiršer promašio kapiju u prvoj trci

Rano jutros po srednjoevrospkom vremenu na Olimpijskim igrama u Pjongčangu završena su pojedinačna takmičenja u alpskom smučanju muškim slalom i ženskom kombinacijom gde je zablistala naša Jelena Ignjatović.

Izabrane vesti

Kod žena prvio mesto je pripalo Švajcarkinji Mišel Žisan, dok je u muškom slalomu malo iznenađenje napravio Šveđanin Andre Mirer, drugo vreme postigao je Švajcarac Ramon Cenjozern, dokje broznano odličje pripalo Austrijancu Mihaelu Matu. Njegov sunarodnik i najveći favorti Marsel Hiršer nije dodao i treće zlato u Pjongčangu nakon što je slavio u veleslalomu i alpskoj kombinaciji pošto je promašio kapiju već u prvom spustu. Sličnu sudbinu su doživeli i naši predstavnici, Marko Stevović i Marko Vukičević.

Alpskim skijašima je još ostalo da se odmere u timskim takmičenjima koja su zakazana za subotu sa početkom po srednjoevropskom vremenu, a kladioce MOZZARTA sutra od podneva čekaju bijatlonci, to jest muška štafeta 4x7,5 km. Glavni favoriti za zlato su Norvežani sa kvotom 1,50, a nakon njih sa po 4,5 slede Francuzi i Nemci. Ostale reprezentacije imaju male šanse da se dokopaju pobedničkog postolja.

(foto: Action Images)


tagovi

ZOI 2018Pjeongčengalpsko skijanjeMarsel Hiršer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara