Mozzart doneo duh Las Vegasa u Beograd

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.07.18. | 14:59

Otvoren MOZZART Cazzino Metropol u srcu srpske prestonice

U beogradskom hotelu Metropol u sredu uveče svečano je otvoren MOZZART Cazzino Metropol, koji je u srpsku prestonicu doneo glamur svetskih centara zabave poput Las Vegasa, Makaa i Monte Karla. Brojne zvanice na gala zabavi povodom otvaranja još jednog Cazzina regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću posebno su uživale u muzici specijalne gošće Aleksandre Radović.

Da će se ubuduće smatrati sinonimom za glamur, ekstravaganciju i bleštavi prostor za zabavu u kome ekskluzivna klijentela voli da provodi vreme, MOZZART Cazzino Metropol sinoć je dokazao ugostivši poznate ličnosti koje su na slot-mašinama sa igrama svetske klase okušale sreću, a potom sav novac koji su zaradile i donirale u humanitarne svrhe.

Izabrane vesti

Na svakom aparatu u Cazzinu bio je uplaćen bonus koji su svi gosti mogli da potroše na igru po svom izboru. Prvih troje najuspešnijih takmičara, sa najviše osvojenih poena, odabrali su kojim institucijama će donirati sredstva od 150.000, 100.000 i 50.000 dinara.

Osim Saše Kovačevića, Ane Štajdohar i novinarke Zorice Radulović, koji su tako Domu za decu i mlade „Sremčica“, Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica“ i Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“ donirali ukupno 300.000 dinara, otvaranje novog beogradskog simbola dobre zabave i provoda uveličale su i brojne ličnosti iz sveta sporta, filma i mode.

Mozzart Cazzino u hotelu Metropol

Punoletne posetioce novog MOZZARTOVOG objekta, koji će s razlogom upravo na ovo mesto dolaziti da se zabave, okušaju sreću, osete uzbuđenje iščekivanja, a uz sve to i zarade, u Cazzinu očekuju slot-mašine i ruleti visokog kvaliteta koji igračima nude širok opseg igara i najviše džekpotove.

S obzirom na to da se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji koju redovno posećuju poznate ličnosti i naši gosti iz celog sveta, očekuje se da će MOZZART Cazzino Metropol biti uvršten i u dodatnu turističku ponudu Beograda, čime će naša kompanija još jednom pokazati da je generator novih trendova kada je reč o priređivanju igara na sreću i zabave uopšte.

Zahvaljujući konstantnom podizanju standarda na polju sportskog klađenja i gejminga, inovativnosti, unapređenjima standarda i podizanjem nivoa usluga, MOZZART je tokom prethodnih 17 godina, koliko postoji, uspeo da se etablira kao apsolutni broj 1 u industriji igara na sreću, što je mesto na koje naša kompanija ima neprikosnoveno pravo, što je i sinoć, po ko zna koji put, dokazala. U ovom trenutku MOZZART ima poslovnice na tržištima Srbije, Rumunije, Republike Srpske, Hrvatske, Makedonije i Kenije, sa više od 4.800 slot-aparata, što je samo deo ponude kojom ćemo i u budućnosti zabavljati svoje igrače.

Prvi MOZZARTOV Cazzino otvoren je u decembru 2016. godine u Ustaničkoj ulici, a puštanje u pogon i novog lokala u Hotelu Metropol samo je još jedan od pokazatelja napora kompanije da ostane apsolutni lider na tržištu Srbije i definiše dalji pravac razvoja na svim tržištima na kojima posluje.

gallery


tagovi

cazzinoMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara