MOZZART pobeda - preko 10.000.000 u humanitarnoj kasici uz Andreu Trinkijerija!

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.11.18. | 09:28

Trener košarkaškog Parnog valjka zagarantovanim dobitkom od 100.000 dinara obradovao mlade nade KK Partizan

Ponosni smo! Nismo dozvolili da jučerašnji tiket padne... Zato javljamo da je kompanija MOZZART u “Humanitarnom tiketu u podne” uz Andreu Trinkijerija sinoć prebacila DESET MILIONA doniranih u plemenite svrhe. Trener košarkaškog Parnog valjka, zagarantovanim dobitkom od 100.000 dinara obradovao je mlade nade KK Partizan, što nas u ovom momentu dovodi do ukupne sume od 10.075.120 dinara koliko smo u ovoj humanitarnoj akciji donirali na preko 70 adresa u Srbiji i Republici Srpskoj.  

Podsetimo se i vrhunskih igrača koji su ostvarili dobitke od minimalno 100.000 dinara. Spisak je impozantan, a čine ga: Andrea Trinkijeri,  Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić i Ivica Šurjak.  Dakle, 25 članova kluba 100.000. Najbolji, makar za sada je Ivica Šurjak, koji je sastavio “Humanitarni tiket u podne” za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Legendarna kopačka splitskih Bilih, sada MOZZARTOV golgeter Ivica, odlučio je da dobitak ode na adresu Udruženja roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA. Tako smo kovali humanitarne milione...

Izabrane vesti

Rezime svodimo egzaktnim ciframa. Ponosno, razume se jer do sada imamo 141 poznatu ličnosti sa dobitnim plemenitim tiketom, što je rezultat realizovan nakon 881. izdanja rubrike MOZZART Sport portala. Idemo dalje, jer kraj ne postoji, a iznenađenja će obećavamo biti još. To je jednostavan, a ipak uzbudljiv kladilačko – plemeniti manir kompanije, i deo života svih pasioniranih kladilaca!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaAndrea Trinkijeridobitni tiketkompanija mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara