Teren u Strugi
Teren u Strugi

MOZZART u Strugi obnovio legendarni rukometni teren u čast Naumčeta Mojsovskog

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.08.18. | 15:22

Na ovom terenu igra se i međunarodni rukometni turnir „Struga 2018“

Na rukometnom terenu Ženska plaža u Strugi, pred punim tribinama, počeo je 46. međunarodni rukometni turnir „Struga 2018“. Pre svečanog otvaranja, na novoj podlozi igrali su domaćin Struga i ekipa Železničara Iz Niša, koju predvodi legenda jugoslovenskog i srpskog rukometa Veselin Vujović.

Kompanija MOZZART obnovila je teren na igralištu Ženska plaža koji od srede nosi ime makedonskog rukometnog heroja Naumčeta Mojsovskog.
„Godinama je bio problem da se obezbedi podloga za igranje rukometa pošto je duša ovog turnira to što se igra ovde, pored samog jezera. Zahvalan sam MOZZARTU što se uključio u strušku rukometnu priču i omogućio da ovaj teren dobije novi, moderan izgled. I po završetku turnira, podloga ostaje tu na terenu, što predstavlja neverovatnu prednost za sve mlade rukometaše iz Struge“, rekao nam je Naumče Mojsovski.

Izabrane vesti

Vasko Ilijevski i Naumče Mojsovski otvaraju turnir

Turnir je otvorio Vasko Ilijevski, marketing menadžer MOZZARTA za Makedoniju.
„Kao kompaniji koja je regionalni lider u oblasti igara na sreću, velika nam je čast da budemo i lideri kada je u pitanju briga za zajednicu. Našu otvorenost za saradnju prepoznali su u Strugi i zato smo danas na ovom terenu i on izgleda baš ovako. Struga je oduvek bila rasadnik dobrih rukometaša, a na desetinak nih su bili i reprezentativci Makedonije. Nadamo se da će bolji uslovi za igru doprineti da s ovog terena dobijemo još mnogo zvezda poput Naumčeta Mojsovskog“ rekao je Ilijevski.

Obnovljeni teren u Strugi

Turnir koji se igra na ovom terenu traje do 19. avgusta, a na novoj podlozi igraće veliki klubovi evropskog rukometa kao što su Celje, Tuluz, Bešiktaš, Železnilar, Konstanca, bitoljski Eurofarm, domaćin Struga... U okviru turnira igra se i makedonski Superkup između Vardara i Metalurga.

 


tagovi

MozzartMakedonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara