Odlasci učinili svoje

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.12.18. | 09:30

Medveščak u seriji od pet poraza

Nogu je pre četiri dana povukao pomoćni trener Marcel Rodman, koji je napustio klub prihvativši posao šefa struke i sportskog direktora HDD Jesenice. Rodman je ove sezone stigao u Medveščak, a sada odlazi u svoj rodni grad i u svoj matični klub gde je napravio prve korake na ledu i započeo bogatu hokejašku karijeru.
"Marcel je dobio ponudu da se vrati u rodni grad kao glavni trener i sportski direktor. Iskreno sam srećan zbog njega i želim mu sve najbolje. Ovo je prilika koja se ne propušta", izjavio je glavni trener Zagrepčana Aron Foks.

A u petak, odnosno na dan susreta sa Vijenom klub je napustio i Antonin Manavijan. Klub i defanzivac potpisali su sporazumni raskid, kako bi Manavijan mogao da ugovori angažman u francuskom Grenoblu.

Izabrane vesti

Bilo u direktnoj vezi sa odlascima ili ne, Medveščaku nikako da svane, u seriji je od pet poraza i zaista je utisak da su pomenuti odlasci i te kako učinili svoje. Priliku za popravak forme hokejaši Medveščaka imaće danas kada gostuju Znojmu, kojeg su savladali na dva prethodna međusobna susreta, oba puta u gostima uz 5+. Domaćin je, ipak, u boljoj formi, o čemu svedoče osam pobeda i samo dva poraza na 10 poslednjih mečeva. 

AUSTRIJA 1 - 27. KOLO:

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

FotoShutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara