Partizan silan u vaterpolo derbiju!

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.04.18. | 19:26

Crno-beli slavili sa 12:7 protiv Crvene zvezde na bazenu Milan Gale Muškatirović

Vaterpolisti Partizana pobedili su kao gosti Crvenu zvezdu sa 12:7 na bazenu Milan Gale Muškatirović u utakmici trećeg kola šampionata Srbije.

Crno-beli su se tako iskupili za pomalo neočekivani remi sa Vojvodinom u prošlom kolu, a Zvezda je doživela prvi poraz.

Izabrane vesti

Branilac titule je večeras prvi dao gol, ekipa Dejana Savića preokrenula je na 3:1, ali je u finišu prve četvrtine Partizan izjednačio (3:3).

Usledio je još jedan gol Zvezde, ali onda i jak odgovor Partizana koji je serijom od 5:1 napravio veliki preokret i došao do ozbiljne prednosti (8:5).

Izabranici Stefana Ćirića su odigrali jaku odbranu u trećem periodu, a u napadu su dva puta bili precizni tako da su pred posledenjih osam minuta imali plus šest (11:5). Zvezda je u finišu uspela samo donekle da ublaži poraz.


Crvena zvezda – Partizan 7:12 (3:3, 2:5, 0:3, 2:1)

Bazen: Milan Gale Muškatirović
Sudije: Stanojević i Anđelić
Isključenja: Crvena zvezda 8, Partizan 11. Peterci: Crvena zvezda 1 (1), Partizan 1 (1).

CRVENA ZVEZDA: Dobožanov, Tankosić 2, Đorđević, Bursać, Peković , Ilić 1, Njegovan 1, Toholj, Nikolov, Tanasković, Stojanović 2, Asanović, Todorovski, Ljubenović. Trener: Savić.

PARTIZAN: Rističević, Dori 2, F. Janković 1, Lukić 1, Lazić 2, Tomić 1, M. Janković 1, Barać, Manojlović 1, Radanović, Radonjić 2, Aksentijević 1, Belopavlović, Vučinić. Trener: Ćirić.

Foto: MN Press


tagovi

VK PartizanVK Crvena zvezdaDejan SavićStefan Ćirić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara