Partizan silovit u derbiju!

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.05.18. | 19:42

Ubedljivo slavlje crno-belih u Šumicama - 36:30

Rukometaši Partizana lagano su ostvarili pobedu u još jednom večitom derbiju u sezoni i zadržali šanse za plasman u SEHA ligu, ali i osvajanje šampionske titule - 36:30 (20:11).

Crno-beli su čitav posao praktično rešili u prvom poluvremenu, kada su već tada stigli do dvocifrene prednosti (20:10). Ipak, crveno-beli su izbegli rezultatsku katastrofu, spuštali su prednost najvećeg protivnika u nekoliko navrata i na pet golova zaostatka, ali ne i da ugroze njegovo sigurno slavlje.

Izabrane vesti

Najefikasniji igrač utakmice bio je prvotimac crno-belih Darko Stevanović, koji je postigao devet golova, dok je Luka Minić postigao sedam. Ipak, za najboljeg igrača utakmice proglašen je golman Partizana Dejan Milosavljev, koji je zabeležio čak 14 odbrana. Kod Crvene zvezde je najefikasniji bio Mladen Šotić sa osam postignutih golova.

Crno-beli su ovim slavljem stigli na dva boda udaljenosti od vodeće Vojvodine, odnosno bod zaostatka u odnosu na drugoplasirani Železničar. Do kraja plej-ofa ostala su još dva kola, a u sledećem se sastaju upravo Železničar i Vojvodina. Partizan u sledećem kolu dočekuje Dinamo, a u poslednjem kolu gostuje Vojvodini, u utakmici koja bi možda mogla da odlučuje i o šampionskoj tituli.

Foto: MN press


tagovi

RK Crvena zvezdaRK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara