Peruničić otišao na bolovanje

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.02.19. | 14:23

Legendarni as tvrdi da nije napustio klupu crveno-belih

Muški rukometni klub Crvena zvezda preneo je saopštenje Nenada Peruničića u kojem se pojašnjava trenutna situacija oko njegovog statusa.

Iako su mediji preneli da Peruničić više nije trener crveno-belih, klub je pojasnio da je odluka privremena, te da je on u svakodnevnom kontaktu sa ekipom i da prisustvuje treninzima. Ekipu će u narednom periodu voditi njegov pomoćnik Anton Bukilić.
“Odluka je lične prirode, zbog moje trenutne zdravstvene situacije, i moje reči nisu prenete na pravi način u pojedinim medijima. Već mesec dana nisam na klupi Crvene zvezde i nisam želeo da o detaljima pričam u javnosti, ni da dajem povoda jer nije ni vreme ni mesto za tako nešto. Mislim da nije ljudski na prvom mestu, nije ni fer, pošteno i sportski da se u ovom tužnom trenutku zbog smrti našeg predsednika priča o tome. Informacija da ću sedeti na klupi u proteklom derbiju nije potekla od mene. Ja sam lojalan svom klubu i ukoliko procenimo da je potrebno da se vratim to ću i učiniti, ”stoji u Peruničićevom saopštenju.

Izabrane vesti


tagovi

Nenad Peruničić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara