Poruka rukometašica: Ako dobijemo Rusiju, dobićemo vetar u leđa

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.12.18. | 20:28

"Vreme u hotelu provodimo u druženju, društvenim igrama, kartama, asocijacijama, "partnersima", dobroj muzici, po nekom filmu", kaže Sanja Radosavljević

Vest o odlaganju obe utakmice programa u subotu za nedelju u Nantu nije poremetila srpsku rukometnu ekspediciju u Nantu. Fokus ostaje isti, pokušaj da se domogne bodova protiv olimpijskih šampionki iz Rija, Ruskinja (nedelja 18 časova), koje su do sada pokazale najviše na Evropskom prvenstvu.
"Nismo očekivale odlaganje, upravo smo saznale za to. Koncentracija ostaje ista, jedino što će biti malo teže igrati tri meča u četiri dana, od nedelje do srede. Ako dobijemo Rusiju, međutim, dobićemo vetar u leđa i dodatnu energiju, tako da nam to opterećenje neće teško pasti. Kada ide dobro, sve ostalo pada u vodu i postaje nebitno. Neke stvari ne možemo da promenimo, niti da na njih utičemo", kaže Radosavljević.

Teško je i kada se igra puno mečeva u nizu, ali i kada se čeka...
"Fizički i psihički je naporno, i kada igraš, i kada ne igraš. Spremne smo na sve. Dobro smo pripremljene".

Izabrane vesti

Kako provodite slobodno vreme...
"Vreme u hotelu provodimo u druženju, društvenim igrama, kartama, asocijacijama, "partnersima", dobroj muzici, po nekom filmu". 

Koji je poslednji film koji ste gledali?
"Snouden, super je film". 

Ruskinje tek u nedelju...
"Analiziramo ih na sastancima, spremamo. Igrale smo sa njima u Rumuniji, znamo koliko su jake. Odbrana je ključ svega. Ako tu dobro odgovorimo, onda će i napad mnogo lakše ići". 

Francuska je savladala Dansku, a Crna Gora Švedsku prvog dana. Očekivano?
"Jeste, to smo mogli i da predvidimo. Francuska je domaćin, bila je favorit, dok je Crna Gora fizički dominantna u odnosu na Šveđanke. Ne razmišljamo o drugima, trudimo se da fokus bude usmeren samo i konkretno na ono što nas čeka i što moramo da ispunimo".

 


tagovi

EP rukomet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara