Prilika za lake bodove

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.12.18. | 14:26

Helsinški Džokeri i moskovski Policajci favoriti u današnjem programu KHL-a

Samo dva meča danas na ledu u KHL-u. U Helsinkiju Jokerit dočekuje Salavat Julajev Ufu, dok u Moskvi Dinamo igra sa Severstal Čerepovecom. Domaćini su ozbiljni favoriti, a jedino se u ruskoj prestonici očekuje manji broj golova.

Dinamo se dosta uozbiljio bez obzira na poslednja dva poraza od jakih rivala, dok Čerepovec nije ni blizu tom nivou  i ovo mu je nova prilika za lagane bodove. Gosti su najlošiji u konferenciji kada igraju van svoje dvorane, imaju tek osam bodova iz 18 susreta i teško zaista je teško poverovati da mogu do bilo kakvog iznenađenja.

Izabrane vesti

Od poslednjih devet mečeva Severstal je izgubio osam gostovanja, dok Dinamo diže formu. Policajci su se vratili u plej-of zonu, a osim svega toga Dinamo je pre tri nedelje slavio nad Čerepovecom u gostima.

Finski Džokeri nalaze se u sjajnoj formi i jedni su od najboljih ekipa lige. Nalaze se na četvrtom mestu na Zapadu i spadaju u red kandidata za najveća ostvarenja ove sezone. Kod kuće bodove nisu osvojili samo u tri od 18 dosadašnjim mečeva, a teško da će Ufa da pokvari taj skor.

Jokerit je ove sezone odigrao dve utakmice manje od Ufe, a ima osam bodova više. Takođe, današnjeg rivala je pobedio na četiri protekla odmeravanja snaga.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 17:30 8166 KHL Dynamo Moscow - Severstal Cherepovec hk 1&0-5 1,95
Uto 17:30 8154 KHL Jokerit - Salavat Yulaev Ufa hk 1&5+ 3,20
Ukupna kvota6,24

KHL

Utorak
17.30: (1,75) Jokerit (4,00) Ufa (3,85)
17.30: (1,50) Dinamo Moskva (4,50) Čerepovec (5,10)

*** kvote su podložne promenama

Istok

Zapad

Foto: Shutterstock


tagovi

KHLhokejsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara