Prošao 114. Humanitarni tiket - Milica Mandić osvojila 105.700 dinara!

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.03.18. | 09:13

Naša tekvondo reprezentativka, upisala se kao 17. član kluba poznatih koji su istipovali dobitnu kombinaciju za dobitnu sumu veću od 100.000 dinara

Rezime humanitarno - kladilačkih napora kompanije MOZZART, i naše jučerašnje gošće, tekvondo reprezentativke Milice Mandić, očigledan je već u podnaslovu. U ovom momentu, nakon 114. s uspehom rešenog kladilačkog zadatka ukupna donirana cifra u MOZZARTOVOM „Humanitarnom tiketu u podne“ iznosi 6.497.460.

Čestitamo Milici koja je juče iskusno istipovala tiket s pet parova i ulovila kvotu 10,57, koja pomnožena sa stalnim MOZZART ulogom, donosi dobitak od 105.700 dinara koji odlazi na adresu fondacije „Podrži život“! Naša gošća je tako ušla u MOZZART anale kao 17. članica kluba poznatih koji su istipovali dobitnu kombinaciju veću od 100.000 dinara.

Izabrane vesti

Zbog svega toga, na čas se kroz bet analizu vraćamo na Miličina tipovanja. Naime, tekvondo reprezentativka je poverovala u pobedu Metalca na gostovanju Radničkom u Kragujevcu, na stadionu Čika Dača, pa je rezultat (0:1), namaknut Dokićevom kopačkom u 88. minutu utakmice, bio dovoljan da zaokružimo tip, nagrađen kvotom 2,20...

Prva liga Srbije, bila je dakle presudna, ali pomenimo i ostale mečeve. Naime, Milica Mandić je odigrala i dve igre na golove. Pošto su Kork Siti i Bohemians igrali (3:0), zaokružena je i kvota 1,45, na igru koja je predviđala 2-4 gola na meču. Drugi susret s tipovanjem UG 2-3, na kvotu 1,95, režirali su Ueska i Hihon, a krajnjih (0:2), dostignutih u Španiji, bilo je upravo ono što se čekalo.

Naša plemenita kladilačko – humanitarna heroina odigrala je i jednu MOZZART kombinaciju. Tipovala je X2&2+ na meč francuskih drugoligaša, Brest – Nim, i pogodila. Konačnih (0:2), što je zaokružilo tiket, kvotom 1,70!

Bravo za ovako precizne tipove, a mi nastavljamo dalje, svakoga dana s novim gostom, i zagarantovanim MOZZART ulogom od 10.000 dinara na dvevnom nivou. Pomenimo plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić i Srđan Vasiljević. Dakle, šesnaest članova kluba 100.000.

U Humanitarnom tiketu imali smo preko 640 poznatih ličnosti kao goste, koji dobitke usmerili na preko na preko 50 adresa. To su: humanitarne organizacije, udruženja obolelih, bolnice, SOS Dečja sela, sportski klubovi, bolesna deca, pojedinci, svratišta, instituti, fondacije... Učešće u dobrotvornom listiću uzele su i vaše omiljene poznate ličnosti, između ostalih: Uroš Spajić, Zdravko Čolić, Dejan Bodiroga, Dejan Deki Stanković, Žarko Paspalj, Piksi Stojković, Dejan Tomašević, Slobodan Nikić, Živko Gocić, Saša Đorđević, Radomir Antić, Robert Prosinečki, Miro Bilan, Nikola Rađen, Igor Kokoškov, Ljubiša Tumbaković, Lepa Brena, Boba Živojinović, Dejan Savić, Andrija Milošević, Ana Bekuta, Bora Čorba, Aleksandar Atanasijević, Vojin Ćetković, Voja Brajović, Vlado Šćepanović, Uroš Tripković, Miroslav Ilić, Bajaga...

Idemo dalje, jer s MOZZARTOM, kraj nije opcija, već samo zaokružen tiket!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizaMilica Mandićhumanitarni tiketsportsko klađenjedobitni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara