Rano ustajanje u petak – odbojkašice su zaslužile

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.10.18. | 15:49

Čudna odluka organizatora

Srpske odbojkašice će se za finale Svetskog prvenstva u Japanu boriti protiv Holandije u petak od 6.40 časova po našem vremenu. Čudna i nerazumljiva odluka organizatora... Moglo je to bolje zbog navijačkog auditorijuma u Srbiji i Holandiji.

Završnica prvenstva u Jokohami počinje u petak upravo utakmicom između Srpkinja i Holanđanki u polufinalu. Po lokalnom vremenu je reč o terminu od 13.40 časova. Iako su u pitanje dve evropske selekcije za čije navijače u domovinama i TV prenose taj termin ne odgovara, organizator je odlučio da meč stavi prvi po rasporedu. A potom od 9.10 časova sledi drugo polufinale između Kine i Italije, da bi program u udarnom terminu završili selekcija domaćina i Amerikanke u borbi za peto mesto.

Izabrane vesti

Srpkinje i Holanđanke su dobili najgori termin od moguća tri, dok je najmanje važan meč između Japana i SAD smešten u glavni termin od 12.20 časova, odnosno 19.20 po lokalnom vremenu.  Čak je bilo logičnije da je drugi polufinalni meč između Kine i Italije prebačen u prvi termin jer bi makar odgovarao kineskom TV auditorijumu, ali se ni to nije desilo.

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u Japanu možete gledati na programima Sport Kluba. Dakle, naše devojke izlaze na teren u petak od 6.40 časova što znači i ranije ustajanje za sve ljubitelje odbojke i sporta na ovim prostorima. Zaslužile su podršku.

(FOTO: Fivb)


tagovi

Svetsko prvenstvo za odbojkašice 2018ženska omladinska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara