Rukometaši razočarani
Rukometaši razočarani

Rukometaši uglas: Da proradi srpski inat u Zadru

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.04.19. | 20:15

Mogli su i večeras, ali...

Hrvati su se nudili, ali u trenucima kad je Srbija mogla da prelomi meč – ćorci. Svesni su i izabranici Nenada Peruničića kakvu su priliku propustili, ali uveravaju da se neće predati pre kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Šteta. Bilo je borbeno, dobro na trenutke. U drugom poluvremenu nismo uspeli da prelomimo na tri ili četiri razlike, pa da posle privedmo utakmicu kraju. Mnogo grešaka, počevši od mene samog. Ali momci su se borili, ponosan sam na njih. Vreme će pokazati da možemo da se nosimo sa svakime. Idemo od utakmice do utakmice. Idemo u Hrvatsku da pobedimo“, rekao je posle meča kapiten Nemanja Ilić u kameru RTS-a.

Bek Lazar Kukić, jedan od predvodnika mlađe garde, potvrđuje da je posle dobrog izdanja protiv Hrvatske naraslo samopouzdanje u srpskom timu.
Oduševljeni smo atmosferom, sanjali smi da imamo ovaku podršku i hvala svima na tome. Borili smo se, dali sve od sebe... Naglasak je bio na odbrani, da probamo da smanjimo broj primljenih golova. Imali smo u drugom poluvremenu vođstvo od dva gola,mogli da prelomimo,  ali… I ovaj bod je veoma bitan za dalju trku za EP. Idemo u Hrvatsku da se borimo. Da proradi srpski inat u Zadru“.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nemanja IlićLazar Kukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara