Rusi nisu u najjačem sastavu, Finci pod obavezno

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.05.18. | 13:31

Na programu su četvrtfinalni susreti Svetskog prvenstva u hokeju koje se održava u Danskoj

Ko je za malo tipova sa leda?

S obzirom na to da je Švajcarska poražena od svake iole ozbiljnije ekipe na Svetskom prvenstvu u Danskoj, teško je očekivati da bi se hokejaši iz zemlje satova, sira i čokolade spremni da pruže bilo kakav otpor Finskoj koja je baš jaka. Finci su na turniru sa NHL zvezdama, deluju sjajno u napadu i trebalo bi to da opravdaju danas na terenu.

Izabrane vesti

Finci su mnogo jači od Švajcaraca u svakom pogledu, u prošlom kolu su postigli šest golova protiv moćnih Amerikanaca i tako potvrdili da idu u borbu za medalju. Švajcarska ih neće zaustaviti u toj nameri.

Rusija je na turnir došla slabija nego na Olimpijskim igrama gde su zlatom očito nahranili svoje apetite za ovu godinu. Nemaju NHL zvezde, a nema tu ni nekih KHL igrača koji su zaslužili poziv. Porazi od Češke i Švedske su potvrdili da to, ipak, nije to, a neuspeh i ispadanje je realna opcija i danas.

Kanađani su stigli na turnri sa sjajnom ekipom predvođenom superstarom Konorom Mekdejvidom, reč je o uravnoteženoj ekipi i definitivno su favoriti za finale. S pravom su favoriti protiv Rusa.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 16:15 8079 SP Russia - Canada ki 2 1,75
Čet 20:15 8123 SP Finland - Switzerland hk 1&5+ 2,48
Ukupna kvota4,34

SVETSKO PRVENSTVO, ČETVRTFINALE:

Četvrtak

 

Foto: Action Images


tagovi

hokej na leduhokej sp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara