Rutinski zadaci za Poljake i Italijane

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.03.18. | 13:45

Danas su na programu revanš mečevi plej-ofa 12 Lige šampiona

Susretom italijanskog Trentina i francuskog Šomona, odnosno Novosibirska i Mašeika počeli su revanš mečevi plej-ofa 12 u odbojkaškoj Ligi šampiona. Trentino je sinoć rezultatom 3:0 anulirao poraz iz prve utakmice (3:2), te postao prva ekipa među sedam najboljih.

ZAKSA je napravila veliki korak prema idućoj fazi pobedom od 3:1 u gostima. Tačnije, za prolazak dalje dovoljna su im dva seta. Inače, dobili su poslednjih 12 utakmica protiv Jastržebskog i ovde neće biti dileme.

Izabrane vesti

Peruđa, takođe, ne bi smela da ima problema sa Holkbankom, mada treba biti oprezan, budući da tim iz oblasti Umbrija ima izuzetno bitan meč u nedelju protiv Ravene. Italijani su u prvoj utakmici slavili sa 3:0 i danas su im dovoljna dva seta za potvrdu mesta u narednoj fazi. Holkbank sa klupe predvodi srpski stručnjak Slobodan Boba Kovač, koji je Peruđu uveo u Seriju A i ostavio dubok trag u dvorani Evangelisti, mada su ga se olako odrekli i nema sumnje da će tražiti pravi pristup svojih izabranika.

Sutra su na rasporedu dva okršaja, nemački derbi igra se u Fridrihshafenu, gde istoimeni domaćin dočekuje Berlin s prednošću od 3:2 iz prve utakmice. Inače, Fridrihshafen još nema poraz ove sezone, ali se Berlin, za koji nastupa i srpski reprezentativac Aleksandar Okolić, podigao otkako ga je preuzeo Stelijan Mokulesku, arhitekta i tvorac senzacionalne titule prvaka Evrope 2007. godine, upravo sa Fridrihshafenom.

U drugoj utakmici italijanska Mačerata je domaćin poljskom SKRA Belčatovu. Poljaci su prošle nedelje prokockali 2:0 u setovima i danas će jako teško iznenaditi. S obzirom na rezultat prve utakmice domaćin se ne može opustiti i njihova pobeda je zicer.

PRVA RUNDA PLEJ-OFA - REVANŠ MEČEVI

Sreda
20.00: (1,07) ZAKSA - Jastrežebski (6,80)
20.30: (1,05) Peruđa - Holkbank (7,70)

Četvrtak
20.00: (1,35) Fredrihshafen - Berlin (2,90)
20.30: (1,10) Lube - Belčatov (5,80)

* Kvote su podložne promenama

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara