Sa rezervama i bez imperativa

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.03.19. | 15:52

Kiks Varšavske na vidiku?

Plej-of poljskog odbojkaškog šampionata samo što nije. Poslednje kolo ligaškog dela takmičenja obično donosi uzbuđenja, ali se ono ne očekuje u slučaju Varšavske i Bidgošća (20.30).

Domaćin je sjajnom igrom u protekloj rundi i ubedljivom pobedom od 3:0 i to protiv ekipe Jastrebski, direktnog konkurenta u borbi za osvajanje drugog mesta uoči početka doigravnja. Dakle, Varšavska je svoje ciljeve za ovaj deo prvenstva ispunila. Izabranici trenera Stefana Antige gostima nisu ostavili nikave šanse, a upravo tom pobedom ekipa iz glavnog grada izborila je pravo na “preskakanje” četvrtfinalnih dvoboja, odnosno direktnu promociju u polufinale prvenstva. Pred domaćinom je rezultatski apsolutno nebitan meč, pa ne čudi što je njihov trener odlučio da večeras odmori najjače adute. Na parketu neće biti udarnog tandema Kurek - Bizard.

Izabrane vesti

Gosti su osetno slabiji od večerašnjeg suparnika. Istina, ni oni nemaju neki veći rezultatski imperativ, pošto se nalaze na 11. mestu na tabeli, ali treba znati kako njih sa klupe predvodi Jakub Bednaruk koji je kao igrač manje, ali kao trener pet godina proveo upravo u Varšavski. Bidgošć je kompletan, koliko god igrački bio skromniji u poređenju sa domaćinom, ne treba smetnuti s uma da u svom kadru ima par igrača koji spadaju u sam vrh lige po učinku u ovoj sezoni na svojim pozicijama.

U četiri protekla međusobna susreta ovih rivala čak tri puta smo svedočili mečevima koji su doneli veći broj ostvarenih poena od danas ponuđene granice, a svaki od tih susreta Varšavska je igrala u osetno jačem sastavu nego što će večeras nastupiti.

POLJSKA 1 - 24. (POSLEDNJE) KOLO

Sreda
20.30: (1,05) Varšavska - Bidgošć (7,70)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara