Saša Ilić u upravnom odboru Partizana

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.11.18. | 21:18

Legendarni kapiten fudbalskog kluba rešio da pomogne vaterpolo sekciji crno-belih

Saša Ilić je novi član vaterpolo kluba Partizan. Legendarni kapiten fudbalskog kluba je na Izbornoj skupštini postao član Upravnog odbora velikana sa Banjice.

Na čelu crno-belih i u naredne četiri godine biće Aleksandar Šoštar kao prvi čovek UO i Zoran Avramović kao predsednik Skupštine našeg najtrofejnijeg kluba.
„Moja prijateljica me je pitala da li bih ušao u UO ukoliko mogu da pomognem. Nisam se dvoumio, jer sam partizanovac, a najbitnija stvar je da koliko toliko vratimo klub tamo gde zaslužuje“, objasnio je svoj potez Saša Ilić, a prenose Večernje novosti.

Izabrane vesti

Šoštar je podsetio da su generacije stvarale trofejan Partizan i da je zadatak uprave da to nastavi u „sadašnjosti i da udari temelje budućnosti“. Podvukao je da Partizan poslednjih godina preživljava najteže dane u svojoj istoriji.
„Što se tiče sportskih rezultata i dalje smo, i pored velikog odliva igrača, smo veoma uspešni, naročito na domaćoj sceni. Poznato je i da pred nadležnim organima vodimo borbu za bazen. Ali i pored silnih problema i dalje funkcionišemo“, istakao je Šoštar.

Foto: MN Press


tagovi

Saša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara