Savić nije zadovoljan: Previše ruskih kontranapada

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.07.18. | 22:18

Dušan Mandić smatra da Delfini moraju da poprave igru u odbrani

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić nije bio u potpunosti zadovoljan igrom svog tima protiv Rusije, iako su Delfini upisali drugu pobedu na Evropskom prvenstvu u Barseloni.
"Bilo je kontri sa obe strane i to mora da se istakne. Postigli smo dosta golova na taj način. Najbitnija je pobeda i sada se okrećemo dalje, četvrtfinalu", izjavio je Savić posle utakmice.

Strelac jednog gola u pobedi nad Rusijom, Miloš Ćuk, kazao je da forma ekipe nije još uvek na željenom nivou.
"Teška utakmica... Rusi su snažna ekipa i mučili smo se više od dve četvrtine. Bilo je dosta kontri, a početkom treće smo napravili razliku i priveli na pravi način utakmicu kraju. Nismo najbolje delovali. Stiže popravni sa Slovačkom i mislimo na četvrtfinale", rekao je on.

Izabrane vesti

Dušan Mandić je i protiv Rusa bio jedan od najboljih u srpskom timu, ali je posle meča rekao da neke stvari u odbrani još ne funkcionišu.
“Važna pobeda ali nisam zadovoljan odbranom. Bitan je trijumf. Napad je išao, ali odbrana... Moramo da je popravimo", rekao je Mandić.

Nemanja Vico kazao je da pobeda mnogo znači, ali da postoji još prostora za napredak.
"Baš fizički teška utakmica. Pobeda mnogo znači, posebno jer nam obezbedjuje mirnu pripremu za četvrtfinalni susret. Ali neophodno je da u odbrani složimo sve kockice kako treba", zaključio je Vico.

Foto: Waterpolo Serbia


tagovi

Evropsko prvenstvo u vaterpoluDejan Savićvaterpolo reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara