Selektor Grbić posle novog poraza od Poljske: Imali smo šanse, čekamo ih za medalju!

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.09.18. | 09:33

"Motivacija će biti potpuno odrugačija. Svaki meč na SP gde je postojala rezultatska neizvesnost odigrali smo kako treba", ne paniči srpski strateg

Srbija sinoć jeste izgubila na Svetskom prvenstvu po drugi put od Poljske, i to sa maksimalnih 0:3,  ali je i pored toga obezbedila polufinale pre svega zahvaljujući ubedljivoj pobedi nad Italijanima prethodnog dana. Naš selektor, Nikola Grbić nije bio previše uznemiren zbog novog  poraza od aktuelnih svetskih šampiona, već se nada da će se i po treći put sastati sa njima na ovom prvenstvu, i to u Torinu gde se igraju prestali mečevi na SP u dvorani "PalaAlpitur"

Izabrane vesti

"I pored dosta servis grešaka imali smo svoje šanse da preokrenemo set. Imali smo nekoliko kontri, nekoliko situacija kada smo bili u situaciji da rešimo mnogo bolje, ali nažalost nismo. Bilo je teško očekivati da ponovimo onu partiju koju smo odigrali protiv Italije. Dva puta smo se sastajali sa Poljacima u poslednje tri utakmice i to u situacijama kada smo se već kvalifikavali za sledeći krug takmičenja. Nadam se boljem performansu nego danas. Naravno, i motivacija će biti potpun odrugačija. Moramo mnogo bolje, ali sasm i svestan da smo svaki meč na SP gde je postojala rezultatska neizvesnost odigrali kako treba," samouveren je vođa Plavih.

TORINO (PalaAlpitur, 15 657)
SUBOTA:
POLUFINALA I 1 – J 2 17.00
J 1 – I 2 20.30
NEDELjA:
20.30 
FINALE
17.00 MEČ ZA TREĆE MESTO

Srbija je danas slobodna, a u poslednjem, 3. kolu J grupe sastaju se Italija – Poljska od 21.15 časova, posle čega će biti poznat drugi polufinalista iz te grupe. Naša reprezentacija će igrati u polufinalu u subotu, a protivnika će saznati tek posle današnjih utakmica poslednjeg, 3. kola u obe grupe.

TRENUTNI PLASMAN: 
J grupa:
1. Poljska 3:0, 2. Srbija 3:3, 3. Italija 0:3
I grupa: 1. SAD 3:0, 2. Brazil 3:2, 3. Rusija 2:6


tagovi

Nikola Grbić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara