Spisak vaterpolista za Svetsku ligu: Nedostaje samo Viktor Rašović

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.06.19. | 13:04

Dejan Savić izabrao 15 igrača

Skoro sve najbolje što Srbija ima u ovom trenutku napada pehar Svetske lige. Motiv je tu, igra se u Beogradu, a na raspolaganju selektoru su svi momci koji su u bliskoj prošlosti doneli veliki broj medalja, pa postoji opravdana nada da čekamo još jednu.

Dejan Savić je odredio 15 igrača na koje računa za zavrpni turnir prestižnog takmičenja, a jedina promena u odnosu na očekivanu listu je izostanak povrećenog Viktora Rašovića.
„Izuzetno je naporna sezona iza nas, vidljiv je umor kod igrača ali ćemo učiniti sve da takmičenje dočekamo u što je moguće boljoj formi. Naš cilj se zna i od njega ne odustajemo“, predočio je ambicije Dejan Savić.

Izabrane vesti

Na spisku se nalaze: Gojko Pijetlović (Šabac), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04) Sava Randjelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Dinamo), Nemanja Vico (Trst), Milan Aleksić (trenutno bez kluba), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (OSC), Stefan Mitrović (trenutno bez kluba), Branislav Mitrović (OSC), Radomir Drašović (trebalo bi da potpiše za Solnok), Strahinja Rašović (Eger).

Osim Viktora Rašovića, vanm spiska ostali su još: Dobožanov, Rističević, Lazić, Stojanović, Velkić, Lukić, Tankosić i Janković. Svi nastavljaju sa radom u Beogradu.

Svetska liga na programu je od 18. do 23. juna, a naš tim je u grupi sa Australijom, Hrvatskom i Kazahstanom.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara