"Maša Anić"
"Maša Anić"

Srbija ima trostrukog uzastopnog svetskog šampiona! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.10.16. | 10:20

Maša Anić ponovo odbranila titulu u plesu na Svetskom prvenstvu u Frankfurtu

Maša Anić

Teže je održati se na vrhu nego stići do njega, staro je pravilo, u kojem svakodnevno dobijamo potvrdu u sportu pošto su retki pojedinci ili timovi koji uspevaju da odbrane osvojene titule, pogotovo na svetskom nivou.

Izabrane vesti

A Srbija može da se ponosi devojčicom koja je dva puta zaredom obranila naslov svetske prvakinje. Maša Anić, 11-godišnja devojčica iz Beograda, juče je treći put zaredom postala šampion planete u plesu, na Svetskom prvenstvu koje se održava u Frankfurtu. Ona je, kao i prethodna dva puta, trijumfovama u kategoriji moderni džez ples, u konkurenciji 30 takmičarski sa svih meridijana.

Maša je članica škole Dance Factory Beograd, a već godinama trenira pod nadzorom Staše Stanković i Nataše Gvozdenović, kako upućeni kažu, najboljih trenera na ovim prostorima, a to uostalom potvrđuju i rezultati.

Maša je, inače, ćerka proslavljenog srpskog fudbalera Darka Anića, nekadašnjeg fudbalera Zvezde, Vojvodine, Briža, Genta, Nasionala... i mnogih drugih klubova.

Srpska šampionka ima želju da jednog dana svoj talenat pokaže i pred publikom na njujorškom Brodveju i mi joj od srca želimo da svoje ambicije i ostvari.

Pogledajte njen nastup sa Svetskog prvenstva iz prošle godine...


tagovi

Maša AnićPles

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara