Svetsko prvenstvo u mislima

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.03.19. | 12:09

Rukometašice Srbije se okupile za pozivni turnir u Španiji koji će poslužti kao priprema za borbe sa Poljskom za plasman na svetsku smotru u Japanu ove godine

Ženska rukometna reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu gde će trenirati do polaska na turnir u špansku Palensiju koji se igra od četvrtka do subote.

Selektor Ljubomir Obradović iskoristiće ovu akciju da pruži šansu i nekim igračicama sa manjim reprezentativnim iskustvom, što će dobro doći pred baraž za Svetsko prvenstvo koje se ove godine igra u Japanu. Pored naše reprezentacije na takmičenju će se naći još Brazil, Švajcarska i naravno domaći tim. Dakle, protivnice po meri.

Izabrane vesti

"Potrebne su nam ovakve utakmice, insistirali smo na takvim reprezentacijama. Dve ozbiljne reprezentacije sa dva kontinenta nas čekaju. Pruža nam se lepa prilika da vidimo gde smo i šta smo u ovom trenutku.", kaže selektor za sajt RSS-a i nastavlja, "Šansu će sada dobiti devojke koje su imale manju minutažu. Čekaju nas jako dobre tri provere u Španiji, pa da vidimo kakva nam je budućnost. Odradićemo četiri treninga u ova dva dana u Beogradu, tamo smo zakazali još dva. Povrede nas prate non-stop... Nadam se da će za baraž biti spremne sve devojke. Pre svega zbog njih samih, a onda i zbog reprezentacije. Šansu će sada dobiti devojke koje su imale manju minutažu. Čekaju nas jako dobre tri provere u Španiji, pa da vidimo kakva nam je budućnost. Odradićemo četiri treninga u ova dva dana u Beogradu, tamo smo zakazali još dva".

RASPORED MEČEVA

četvrtak 18:00 Brazil - Srbija, 20:00 Španija - Švajcarska
petak 18.30 Švajcarska - Brazil, 20:30 Španija - Srbija
subota 15.00 Srbija - Švajcarska, 17:00 Španija - Brazil

Prvi mečevi baraža sa Poljskom na programu su od 31. maja do 2. juna, a revanši od 4. do 6. juna. Naš tim će biti domaćin u prvom susretu.

FOTO: MNpress


tagovi

Ljubomir Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara