Trentino u naletu, pada Grbićeva Verona

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.03.18. | 09:42

Ekipa iz Trenta u mnogo boljem raspoloženju dočekuje rivala iz grada ljubavi posle uspeha u Ligi šampiona

Ko će se pridružiti Lubeu i Modeni u polufinalu plej-ofa šampionata Italije? Trentino i Verona protekle nedelje imali su obaveze u Evropi. Dok je ekipa iz Trenta slavila protiv francuskog Šamona na svom parketu 
(3:0) i stigla na samo korak do F4 Lige šampiona, tim iz grada ljubavi koji predvodi selektor Srbije Nikola Grbić nije uspeo da eliminiše turski Zirat u polufinalu CEV kupa.

Jasno je da je Trentino u mnogo boljem raspoloženju nego gosti iz Verone i da je favorit u majstorici. U oba duela ovih timova u četvrtfinalnoj seriji bili su dramtični mečevi, koji su rešeni u pet setova pobedama domaćina. Zanimljivo, u ligaškom delu sezone, Verona je slavila u Trentu (3:1), dok je istom merom ekipa Uroša Kovačevića uzvratila na gostujućem terenu.

Izabrane vesti

Na drugom meču u Veroni povredio je zglob korektor Trentina Luka Vetori, koji je u Ligi šampiona protiv Šamona u utorak ušao samo na dva poena krajem drugog seta da pojača blok. Italijana je odlično na tom meču 
zamenio Rene Tepan, koji je bio najbolji poenter tima u duelu sa Francuzima. Trener Trentina Anđelo Lorenceti najavio je da će estonski reprezentativac igrati i protiv Verone od starta, dok će roviti Vetori opet da bude u drugom planu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:00 8419 IT1PF Trentino - Verona hs 1 (-1.5) 1,63
Ukupna kvota1,63


ČETVRTFINALE PLEJ-OFA ŠAMPIONATA ITALIJE - MAJSTORICE

Subota
18.00: (1,35) Trentino - Verona (2,90)

Nedelja
18.00: (1,07) Peruđa - Ravena (6,80)

Piše: Željko Mutavdžić
Foto: MN Press


tagovi

TrentinoOK VeronaNikola Grbićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara