Uhapšena trojica napadača na Zvezdine vaterpoliste

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.02.19. | 11:36

Crveno-beli doputovali u Beograd, direktor Milojević govorio o Kralju koji se spasio skokom u more

Splitska policija privela je u nedelju trojicu muškaraca za koje se sumnja da su u subotu popodne napali vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.

Hrvatski mediji preneli su ovu informaciju uz dodatak da je kod jednog od privedenih pronađen i otuđen dres crveno-belih, kao i da se traga za još dvojicom huligana koji su u organizovanoj akciji napali sportiste iz Srbije.
„Policijski službenici su od trenutka dobijanja informacije o napadu preduzeli niz mera i radnji iz svoje nadležnosti, a kako bi utvrdili identitet osoba, pronašli ih i kriminalistički obradili. O daljem toku, odnosno završetku kriminalističkog istraživanja detaljno ćemo izvestiti javnost“, saopštila je policija u Splitu.

Izabrane vesti

Vaterpolisti Crvene zvezde doputovali su u Beograd ovog jutra. Govoreći o golmanu Aleksandro Kralju, koji se spasio skokom u more, direktor crveno-belih Igor Milojević je rekao da je klub uz njega, da je on vrhunski sportista i da će i ubuduće biti prvi golman kluba. On je najavio konferenciju za novinare u ponedeljak u 12 sati i zahvalio se svima koji su osudili napad.
Ovakve situacije nas dovode u situaciju da budemo oprezni. Ne sumnjamo u dobronamernost drugih, ali svi treba da se ugledaju na naše državne organe i našu policiju koja obezbeđuje naše događaje. Mogu da se pohvalim da na našim događajima nije bilo incidenata. To pokazuje kakav domaćin treba da se bude“, rekao je Milojević.

Milojević je dodao i da je odlučeno da se utakmica sa Mornarom iz Splita odloži i da nisu narušeni sportski aspekti.

Četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su u subotu u Splitu pred utakmicu sa Mornarom u Regionalnoj ligi, trojica su pobegla, a jedan se skokom u more spasio od napadača.

Igrači su napadnuti u centru Splita metalnim šipkama, palicama i noževima.Kralj, koji je skočio u more kako bi pobegao od napadača, ima vidljive posledice sa frakturom nosa, Dušan Vasić je zadobio udarce u leđa, a Miloš Maksimović u nogu metalnom šipkom.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara