Utakmica sezone za Nekse

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.03.19. | 12:24

Pobeda znači prvo mesto u grupi i relativno lakšeg rivala u četvrtfinalu EHF kupa

Utakmica sezone za Nekse. Tim iz Našica večeras ima priliku da osigura prvo mesto u Grupi B i plasman u četvrtfinale EHF kupa. U goste mu dolazi mađarska Tatabanja, koju su Našičani u 1. kolu savladali posle dramatične završnice (27:28).

Ne samo da bi Nekse potencijalnim trijumfom osigurao prvo mesto u grupi nego bi mu to donelo i relativno lakšeg rivala u četvrtfinalu. Bod donosi komplikacije, ali takođe verovatni prolaz, dok je najgora opcija poraz koji bi znatno ugrozio šanse hrvatskog kluba.

Izabrane vesti

"Tatabanja već godinama igra jedan isti prepoznatljivi rukomet. To je jaka, čvrsta obrana 6-0 s posebno moćnim srednjim blokom koji čine Ilješ i Šipoš. Jako su iskusni i gotovo da im je svejedno igraju li kod kuće ili na strani. Mi moramo da budemo na najvišem nivou, posebno u odbrani da bismo stigli do željenog cilja. Mislim da smo ovog trenutka nakon male krize opet u optimalnom stanju i verujem u našu pobedu", rekao je trener domaćina Hrvoje Horvat.

Strateg Neksea će na raspolaganju imati sve igrače osim Tomija Vozaba i odranije povređenog golmana Mihaila Radovanovića. U sastavu će biti Marin Šipić.

Nekse će imati gromoglasnu podršku sa tribina, a najavljena je i veća grupa pristalica Tatabanje.

EHF KUP - 5. KOLO

Subota
19.30: (1,55) Nekse (8,50) Tatabanja (2,95)

*** kvote su podložne promenama

Foto: SEHA


tagovi

EHF kupsportsko klađenjeRK Nekse

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara