Večiti derbi - utakmica sa posebnim karakterom

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.01.19. | 13:33

Crvena zvezda čeka Partizan i želi da se revanšira za neočekivan poraz u prvom delu sezone

Utakmica sa posebnim karakterom.

Tako je primač Crvene zvezde Milutin Nejić u razgovoru za Sportski žurnal najavio predstojeći odbojkaški večiti derbi. Partizanu je pripao prvi, posle čega je usledio ozbiljan pad. Crno-beli su na sledećih osam utakmica dobili samo Radnički, za razliku od ljutog rivala, koji pred ovaj duel ima kontinuitet dobrih igara i nakon ispadanja iz Čelndž kupa može da se usredsredi na domaće izazove.
"Svaki ovakav meč je neizvestan. U prvom delu sezone nismo uspeli da dobijemo Partizan. potcenili smo ih u neku ruku. Partizan ima nekoliko iskusnih igrača. I ne krijemo, imamo taj dug", iskreno će Nejić za Žurnal.

Izabrane vesti

Nejić ističe da u Zvezdi ne obraćaju pažnju na tabelu.
"Svaka utakmica nam je bitna. Želimo da uradimo naše zadatke, stvari koje treba uz maksimalno zalaganje. Prava smo ekipa, nećemo da potcenimo Partizan, ali znamo koja je naša želja".

U periodu između dva debija, Partizan je uz rezultatske imao i kadrovske turbulencije. Iz kluba je otišao korektor Anđelko Ćuk, a Bojan Janjić preselio se na klupu.
"Bojan nam je mnogo pomagao dok je bio u igri, ali moramo i mi da sazrimo. Mi stariji, Nemanja Radović i ja moramo da preuzmemo odgovornost. Već dosta utakmica smo odigrali bez Bojana u postavi, navikli smo", tvrdi Dimitrije Pantić, primač Partizana.

Konkretno o derbiju...
"Imam neki osećaj da će biti dobra utakmica. Za nas teška, kao što je bila i svaka do sada. Prioritet nam je da odigramo dobro, onda znamo da možemo do pobede. Znamo da moramo da napadnemo servisom, da dobro postavimo blok i budemo koncentrisani", podvlači Pantić za Žurnal.

Foto: MN PRESS


tagovi

OK Crvena Zvezdasportsko klađenjeOK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara