Voša čuva lidersku poziciju, Zvezda prekida post

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.11.18. | 12:42

Danas na programu poslednje kolo Superlige ove godine

Jurili su Ligu šampiona, a dograbili CEV kup. Novosađani su porazom od Šomona sprečeni da se domognu najkvalitetnijeg kontinentalnog takmičenja, ali vremena za tugovanje u taboru Vojvodine nema. Voša ima obaveze na domaćoj sceni i mora da se oporavi kako ne bi dovela u pitanje lidersku poziciju. Večeras od 18.00 šampion Srbije odigraće poslednje kolo prvog dela Superlige, u okviru kojeg će odmeriti snage sa Valjevom.

Gosti su debitanti u najjačem društvu, do sada su pokazali sasvim dobre partije, napravili neka iznenađenja, te u Novi Sad bez sumnje dolaze izuzetno motivisani. Opet, sa druge strane Vojvodina ima samo jedan plan, a to je pobeda. Tri boda donela bi crveno-belima overu prve poziciju na kraju prvog dela Superlige.
"Mi imamo svoju računicu, skupljamo bodove i želimo pobedu, posebno posle poraza od Šomona. To je sport, moramo dalje, imamo jasne ciljeve. Valjevci su zabeležili možda i neočekivan poraz od Spartaka, ne bih želeo da se vade baš u duelu s nama, ali opet tu smo mi da im to onemogućimo. Činjenica je da igraju dobro, imaju iskusnu ekipu i u Novi Sad stižu motivisano i rasterećeno. Zato mi treba da odigramo ozbiljno i maksimalno angažovano", istakao je šef stručnog štaba Duško Nikolić.

Izabrane vesti

Danas igra i Crvena zvezda, koja dočekuje Radnički iz Kragujevca. Crveno-beli su u prethodnom kolu doživeli i drugi poraz ove sezone i to u večitom derbiju (3:1). Ovaj poraz je Zvezdu koštao liderske pozicije, pa je trenutno na drugom mestu sa skorom 6-2 i 17 bodova. Posle poraza od Partizana (3:0) u 6. kolu Radnički je vezao dve pobede, protiv Jedinstva (3:2) i Novog Pazara (3:1). Kragujevčani u dosadašnjem toku sezone kao gosti ne znaju za uspeh, na tri gostovanja su sva tri puta doživeli poraz...

SRBIJA 1 - 9. KOLO

Petak
18.00: (1,30) Crvena zvezda - Radnički KG (3,20)
18.00: (1,05) Vojvodina - Valjevo (7,70)
19.00: (1,22) Spartak Subotica - Spartak Ljig (3,80)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

OK Crvena ZvezdaOK Vojvodinasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara