Vreme je da Rodžers pokrene Pekerse

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.10.18. | 11:06

U poslednjem meču šestog vikenda Grin Bej veliki favorit protiv ranjenog San Franciska

Kada igra Aron Rodžers onako kako ume, Grin Bej je sila. Ali, najplaćeniji fudbaler u NFL šampionatu (33.500.000 dolara godišnje) igra veoma loše u ovoj sezoni. Prošle nedelje je bio očajan u Detroitu. Na Lembo fildu je vanredno stanje, pobeda je imperativ. Rodžers je rovit, nije zalečio povredu kolena koju je zaradio u prvom meču sa Čikagom. Muči se sjajni vođa napada Siraša.

U poslednjem meču šestog vikenda u Viskonsin stiže ranjeni San Francisko. U trećoj nedelji, ekipa iz Kalifornije je ostala bez startnog kvoterbeka Džimija Garopula, koji je pokidao ligamente kolena i za njega je sezona završena, ali i za Fortinajnerse, koji su se već predali. Vezali su tri poraza, a prošle nedelje i očajna Arizona je pobedila na Levis stadionu.

Izabrane vesti

I Grin Bej ima problema sa povredama. Pogotovo sa risiverima. Rendala Koba nema već dve nedelje, ali se očekuje da će biti spreman za duel na Lembo fildu. Pod znakom pitanje je i Džeronimo Alison. Brajan Bulaga, koji treba da čuvs Rodžersa, takođe je povređen i neizvestan za duel sa timom iz Kalifornije. Ipak, ko god izađe na teren legendarnog stadiona Pekersi moraju da slave i bilo bi veliko iznenađenje ako četa Majka Mekartija ne ostvari i treću pobedu.

Grin Bej ove sezone na svom terenu nema poraz. Ima dve pobede i remi sa divizijskim rivalom Minesotom. S druge strane, San Francisko je na sva tri gostovanja poražen. Poslednja dva meča protiv Fortinajnersa, Pekersi su rešili u svoju korist.

Posle ovog duela, ekipa iz Viskonsina ima slobodan vikend kako bi se povređeni igrači oporavili od povreda. Uz to, sever NFC-a je ove sezone izjednačen. Uz odlilčnu Minesotu, neugodni Detroit, u ovom šampionatu bum je napravio Čikago, pa su svi u igri za plej-of.

NFL – ŠESTI VIKEND

Petak

Njujork Džajants – Filadelfija 13:34

Nedelja

Atlanta – Tampa Bej 34:29
Sinsinati – Pitsburg 21:28
Klivlend – Los Anđeles Čardžers 14:38
Hjuston – Bafalo 20:13
Majami – Čikago 31:28 *
Minesota – Arizona 27:17
Njujork Džets – Indijanapolis 42:34
Ouklend – Sijetl 3:27
Vašington – Karolina 23:17
Denver – Los Anđeles Rems 20:23
Dalas – Džeksonvil 40:7
Tenesi – Baltimor 0:21

Ponedeljak

Nju Ingland – Kanzas 43:40

Utorak

02.15: (1,25) Grin Bej (15,00) San Francisko (4,60)

* Posle produžetka

AFC

NFC

Foto: Action Images


tagovi

Grin Bej PakersAron Rodžers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara