Zvezda pregažena u drugom poluvremenu

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.10.18. | 21:53

Pro Reko sa 13 golova u nastavku demolirao crveno-bele u prvom kolu vaterpolo Lige šampiona - 17:4

Vaterpolisti Crvene zvezde nisu uspeli da pruže snažan otpor favorziovanom Pro Reku, koji ih je deklasirao na startu Lige šampiona sa 17:4 (1:1, 2:3, 1:6, 0:7).

Samo do sredine treće četvrtine tim Dejana Savića imao je snage da se nosi sa mnogo iskusnijim i kvalitenijim rivalom iz Đenove koji je dodao gas u završnici i pregazio ih sa 13 golova postignutim u drugom poluvremenu.

Izabrane vesti

Golman crveno-belih Aleksandro Kralj držao je svoj tim na 1:1 posle pre četvrtine, a i u drugoj deonici domaći vaterpolisti su bili tvrd orah pa su na poluvreme otišli s podnošljivim zaostatkom od 3:4. Međutim, sredinom treće četvrtine Beograđani su poptuno izgubili snagu i dozvolili rivalu da se rezultatski odlepi.

Najefikasniji u timu Pro Reka bio je Crnogorac Aleksandar Ivović sa četiri gola. Jozef Kajes je dao tri, Filip Filipović, Mateo Alkardi i Luka Bukić po dva, a Dušan Mandić, Giljermo Molina Rios, Alesandro Veloto i Gonzalo Oskar Ečenike po jedan.

Kod crveno-belih golove su dali Veljko Tankosić, Dušan Vasić, Andria Bitadze i Kristijan Šulc.

U narednom kolu Lige šampiona crveno-beli će u Beogradu (3. novambra) ugostiti špansku Barselonetu, koja je na startu savladala mađarski Eger sa 12:7.

LIGA ŠAMPIONA - 1. KOLO

Grupa A
Ferencvaroš - Dinamo Moskva 13:6
Barseloneta - Eger 12:7
Steaua - Breša 5:8
Crvena zvezda - Pro Reko 4:17

Grupa B

Solnok - Jadran Split 10:9
Špandau - Jug 6:7
BPM Sport - Olimpijakos 7:6
Mladost Zagreb - Hanover 11:11

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara