"Emocija - Pop Lazić i Liščević"
"Emocija - Pop Lazić i Liščević"

A sad na polufinale!

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.12.16. | 09:37

Srpske rukometašice žele da nastave sa sjajnim rezultatima na Evropskom prvenstvu u Švedskoj

Emocija - Pop Lazić i Liščević

Prvi deo je odrađen gotovo perfektno, preko svih očekivanja, koja u javnosti i onako nisu bila optimistična. Ipak, nova generacija srpskih rukometašica pokazuje da je već sada sprema za velika dela. Dve pobede i remi, izabranice Dragice Đurić u drugu fazu takmičenja prenele su tri boda, pa iz te perspektive plasman u polufinale deluje kao prilično realna opcija.

Izabrane vesti

Nije iznenađenje, ova ekipa može mnogo: Kristina donela treći bod!

Ipak, sada se dodatni kvalitet mora pokazati na terenu. Sinoć je odigran još jedan spektakularan meč sa Šveđankama.
"Već četvrti remi zaredom sa Šveđankama. Kvalitet je negde tu. Vodili smo veći deo utakmice, dozvolili da pobedu, doveli utakmicu u pitanje. Možda je, ipak, nerešeno, najrealnije. Maštali smo o ovome. Devojke su umorne i iscrpljene, ali svima je isto. Krećemo od nule, kao da nemamo ni jedan bod. Idemo utakmicu po utakmicu da napravimo najviše što možemo. Ulazimo u borbu za polufinale.Trudićemo se da prvu utakmicu odigramo još koncentrisanije. Protiv Švedske smo imali problem u šutu i to nas je koštalo pobede", rekla je Dragica Đurić.

Sjajna Jovana Risović: Sudije su pomogle Švedskoj, ali nismo dale da nas slome!

Srpske rukomentašice narednu fazu takmičenja počinju utakmicom sa Nemačkom u subotu od 16.15, a ukoliko naprave novi podvig, plasman u samu završnicu će biti više nego realna opcija.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Rukometašice SrbijeDragica Đurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara