Duško Čelica (©Starsport)
Duško Čelica (©Starsport)

Čelica i Milovanović aduti Vranjanaca za opstanak

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.02.24. | 10:58

Dvojica iskusnih bekova u nastavku sezone kod Đorđa Teodorovića na jugu Srbije

Rekonstrukcija Pančevaca u finišu prelaznog roka. Sidro je digao golman Nemanja Marjanović koji je pojačao RK Partizan, a član Dinama više nije ni srpski globtroter koji je promenio veliki broj klubova, a poslednjih godinu i po je bio u redovima žuto-crnih, Duško Čelica.

On će u nastavku sezone da igra za Vranje koga očekuje bitka za opstanak. Redove tima selektora juniorske reprezentacije Srbije Đorđa Teodorovića je pojačao i levi bek Nemanja Milovanović koji je prošle sezone igrao za Partizan, a pre toga za Metaloplastiku.

Izabrane vesti

U Vranju je proteklih meseci bilo prometno kao na autobuskoj stanici. Igrači su dolazili, odlazili, a porazi su se nizali. Iz kluba sa juga Srbije su otišli pre desetak dana Aleksa Maksić, Dušan Medić i Đorđe Čolović koji su otišli kod Nenanda Kraljevskog u Goč koji se bori za ulazak u elitni rang srpskog rukometa.

18.00: (2,05) Srbija (8,00) Crna Gora (2,05)

Vranje je pet kola pre kraja prvog dela sezone, pred plej-aut, na pretposlednjem mestu sa samo šest bodova, koliko ima i poslednjeplasirani zrenjaniski Proleter. Dva tima isapadaju iz Super rukometne lige Srbije, a desetoplasirani igra baraž za opstanak. Dinamo iz Pančeva u subotu (18.00) igra sa Partizanom derbi 18. kola koji bi mogao da odluči o trećem mestu pred plej-of.



tagovi

Duško ČelicaRK Dinamo Pančevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara