Crvena zvezda se vratila pobedama u golferskom derbiju sa Partizanom

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.10.22. | 18:47

Magla nije pokvarila druženje na Adi

Golf klub na Adi bio je domaćin još jednog večitog derbija. Ove godine, po 10. put, sastali su se golferi Crvene zvezde i Partizana da odmere snage u sve popularnijem sportu na ovim prostorima. 

Od samog okupljanja, atmosfera je bila uzavrela, kao i na ostalim večitim derbijima kojima prisustvujemo već godinama unazad. Podeljeni po bojama, igrači su se okupljali praćeni trubačima i, uz kafu i dobro raspoloženje, pripremali taktiku za predstojeći meč. Vreme isprva nije išlo naruku ekipama, pa je start odložen skoro sat vremena zbog guste magle koja se spustila oko Ade. Međutim, to nije smanjilo entuzijazam ekipa i želju za pobedom. 

Izabrane vesti

Nakon sedam godina Zvezdine vladavine, ekipa Partizana je trijumfovala u prethodna dva derbija, zapretivši dugogodišnjoj nadmoći svog rivala.


Neizvesno se čekalo da svi igrači obiđu predviđenih 18 rupa i da još jedan večiti golferski derbi dobije svoj epilog: Crvena zvezda 7,5 - Partizan 6,5. Prekinuta je mini-serija Partizana i Zvezda se vratila na pobedničko postolje.

Mozzart, kao prijatelj turnira, za sve igrače je spremio poklone u znak podrške i zahvalnosti svima koji se trude da se golf još više zaigra u Srbiji. Među njima je i Mihailo Dimitrijević, najbolji srpski profesionalni golfer, čiji je talenat kompanija Mozzart prepoznala pre više od godinu dana i podržala njegovu karijeru.



tagovi

golfMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara