""
""

Doktor je dao dijagnozu: Pedrosina bomba nije manje opasna od Markezove!

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.05.17. | 10:43

Valentino Rosi kaže da je Dani Pedrosa u sjajnoj formi baš kao i Mark Markez i Maverik Vinjales

Valentina Rosija ne zovu bez razloga Doktor. On kad da dijagnozu, onda ona puca parvo u centar priče o snazi rivala. Ni ovoga puta Italijan nije ništa manje direktan. Izjavio je da je Dani Pedrosa opasan rival poredeći ga sa Markom Markezom i Maverikom Vinjalesom koji je ipak njegov rival iako nosi kombinezon njegove Movistar Jamahe…
“ Vidite da je Honda ostvarila veliki povratak na scenu. Dominirali su tokom celog vikenda. Ono što zabrinjava je činjenica da su bili veoma dobri, dok smo se mi mučili. Pedrosa je ove godine u vrhunskoj formi, a ja sam ga oduvek sam smatrao jednim od kandidata u borbi za titulu. Bio je na podijumu u Ostinu, a u Herezu je bio jak. Dani nije samo sjajan u Herezu… Mislim da će biti podjednaka pretnja kao i Markezu, pa i Vinjales“, izjavio je VR 46!

Izabrane vesti

Podsećanja radi, Dani Pedrosa je trenutno na četvrtom mestu generalnog plasmana kraljevske klase. Valentino Rosi je i dalje prvi zahvaljujući velikim naporima na Herezu gde je Repsol Honda istini za volju pokazala tehnički dominantan karakter.

(Foto: Movistar Jamaha, Moto GP)


tagovi

Dani PedrosaJamahaMark MarkezMoto gpRepsol HondaValentino Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara