""
""

Dovi mesta u generalnom plasmanu menja, ali ćud nikako!

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.06.17. | 13:17

Dukatijev motociklista kaže da se sa vrha tabele dalje vidi, ali da ta pozicija ne znači da treba da promeni svoj pristup i trkački mentalitet

Velika je stvar za Andrea Dovicioza izbijanje u prvi plan koji mu donosi vodeća pozicija u generalnom plasmanu kraljevske klase. Istina, za Dukati je ovaj rezultat još važniji jer dokazuje da “domestići” motocikl ima šampionsku genetiku, te da su rezultati na trkama u velikoj meri na duši motociklistima. Jednostavno, taj motor može da pobeđuje Jamahine i Hondine fabričke mašine.
“Velika je satisfakcija to što stižem u Nemačku kao lider ove etape šampionata. Ali, to ne znači da ću voziti trku drugačije. Mentalitet će mi biti potpuno isti”, rekao je Andrea Doviciozo koji je da potsetimo na Saksenringu prošle godine bio treći. Uprkos tom rezultatu on ukazuje da nemačka staza i nije baš skrijena po njegovoj i Dukatijevoj meri.

Izabrane vesti

“ Znam da će nam Saksenring kao i uvek napraviti problem, budući da to nikada i nije bila naša omiljena staza. Sve to mi znamo i spremni smo za rad. Sada će situacija moža biti drugačija jer je promenjena podloga. Mislim da će dosta toga zavisiti od ponašanja guma”, rekao je Andrea Doviciozo, lider Moto GP šampionata.

(Foto: Action Images)


tagovi

Andrea DoviciozoDukatiMoto gpSaksenringVN Nemačke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara