""
""

Dribling kvota i nerava – Fetel strelja ambicije Luisa Hamiltona na VN Rusije!

Vreme čitanja: 3min | ned. 30.04.17. | 09:02

Kvotom 1,45 Fetel izaziva Hamiltona čija pobeda vredi MOZZARTOVOG koeficijenta 5,50...

Pre nedeljnog ručka, ne grickaju se biskviti. Na prazan stomak bolje idu tiketi na Formulu 1... I tako sve do 14.00, jer tada u Sočiju pada karirana zastavica za VN Rusije, a počinje oktansko - kladilačka gozba.

Izabrane vesti

Zato u igri nerava pred izazovom belog tiketa nećemo ići zaobilaznim putevima. Poveravanje „keca“ Luisu Hamiltonu sudeći po tehničkoj specifikaciji „W08 hibrida“ pod uslovom da Britanac nije podbacio u kvalifikacijama ne bi bio hazarderski čin. Ipak, ne zaboravimo da su hiljaditinke i stotinke lomile startni grid u Sočiju koga nakon surove bitke ipak predvodi Skuderijin dvojac. Prvi je Fetel koji vredi kvote 1,45, a zatim sledi Kimi Rajkonen, pa Valteri Botas. Ukratko, Luis od Britanije koji je dva puta slavio na ruskom asfaltu, a prošle godine je stigao do drugog mesta još nije precrtana persona. Njemu treba pobeda, a dobro je znati i da je pre godinu dana na trci pobedio Niko Rozberg, a Kimi Rajkonen zauzeo treće mesto.

KLADILAČKO POVERENJE SEBASTIJANU FETELU MOŽEŠ UKAZATI OVDE

Ove sezone ni približno nije ista situacija. Za pobedom žudi Sebastijan Fetel, pa ne treba da začudi ukoliko se na samom startu i na taktici posete boksu bude prelamala i VN Rusije. Ferari je naučio lekciju, pa Mercedes AMG Petronas više nije taktički najsavršeniji u celom cirkusu. Ukoliko se desi da Mercedes AMG Petronas „žrtvuje Botasa“ na startu, odnosno timski ga predodredi za saplitanje Kimija Rajkonena, Hamilton čija pobeda nosi MOZZARTOV koeficijent 2,50 može i da pobedi...

POHOD LUISA HAMILTONA DO POBEDE VREDI MOZZARTOVOG KOEFICIJENTA 5,50

Ipak, ne budimo alavi, jer u Sočiju može svašta da se desi. Luis Hamilton, kao i Sebastijan Fetel, svakako su kandidati i skoro izvesna lica na podijumu. To je igra „1-3“, a tu je i Valteri Botas koji bi mogao da ponese isti igrački znak na tiket.

KOMPLETNU MOZZART PONUDU IGARA ZA VN RUSIJE POGLEDAJ OVDE!

Napominjemo da su ovi predlozi uslovni, odnosno da tok trke zavisi i od brojnih tehničkih faktora u toku takmičenja. Ukratko, po performansama „RB 13“ bolida Red Bula u borbu za podijum mogu da se upuste i Maks Verstapen, kao i Danijel Rikardo. To je moguć rasplet ako neki od vozača Mercedesa ili Skuderije zabrlja. Pošto su prognoze brljotina nezahvalne, recimo samo da staza u Sočiju nije ni malo spora sa dve duge DRS zone, odnosno 309,7 kilometara potpunog ludila pri ukupno 53 takmičarska kruga. 

* Napominjemo da su kvote orijentacione, odnosno da su podložne promenama

GENERALNI PLASMAN

1.Sebastijan Fetel (Ferari) 68
2.Luis Hamilton (Mercedes) 61
3.Valteri Botas (Mercedes) 38
4.Kimi Rajkonen (Ferari) 34
5.Maks Verstapen (Red Bul) 25
6.Danijel Rikardo (Red Bul) 22
7.Fhilipe Masa (Vilijams) 16
8.Serđo Perez (Fors Indija) 14
9.Karlos Sajnc ( Toro Roso) 10
10. Roman Grožan (Has) 4

PLASMAN KONSTRUKTORA

1. Skuderija Ferari 102
2. Mercedes AMG Petronas  99
3. Red Bul 47
4. Fors Indija 17
5. Vilijams 16
6. Toro Roso 12
7. Has 8
8. Reno 2
*Zauber – Ferari i Meklaren – Honda su bez bodova

POBEDNICI VN RUSIJE

2016. Niko Rozberg (Mercedes)
2015. Luis Hamilton (Mercedes)
2014. Luis Hamilton (Mercedes)

(Foto: Action Images)


tagovi

bet analizabet infoFormula 1Kimi RajkonenLuis HamiltonSebastijan Fetelsportsko klađenjeValteri BotasVN Rusije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara