Dunja Tabak (©ARKUS liga)
Dunja Tabak (©ARKUS liga)

Dunja Tabak ne da titulu: Šampion izjednačio, majstorice u Aranđelovcu i Jagodini

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.05.23. | 23:18

Železničar dobio na svom terenu Bekament sa 32:26, dok je osvajač Kupa Srbije slavio u Novoj Pazovi protiv Mladosti sa 30:20 u drugim mečevima polufinala plej-ofa za rukometašice

Majstorice će odlučiti o finalistima plej-ofa Superlige Srbije za rukometašice.

Šampion Železničar ne da titulu. Posle poraza u Aranđelovcu u prvom meču, Inđijke su na svom terenu pobedile Bekamant sa 32:26, pa u nedelju pod Bukuljom pada odluka o finalisti. Sjajna je bila reprezentativka Srbije Dunja Tabak koja je postigla 12 golova za domaćina. Pratila ju je Jovana Jovanović sa osam i Tijana Simić sa četiri pogotka, dok je na golu Jovana Vasiljković imala devet odbrana.

Izabrane vesti

Kod tima Saše Boškovića, Aleksandra Krstić je postigla sedam pogodaka. Golmani Aranđelovčanki su zatajili, imali su samo četiri odbrane.

Jagodina je pre tri dana neprijatno iznenadila porazom na svom terenu od Mladosti, ali je tim Dragana Markova u Novoj Pazovi pokazao snagu, lako slavio sa 30:20, pa će pred svojim navijačima da igra za titulu.

Dunja Radević sa sedam i Ivana Mitrović sa šest golova su bili najbolji kod Jagodinki, dok je blistala golman Petra Hlođik sa čak 20 intervencija. Kod Mladosti najbolja je bila Leposava Glušica sa osam pogodaka.

SUPERLIGA SRBIJE ZA RUKOMETAŠICE – POLUFINALE PLEJ-OFA (DRUGE UTAKMICE)

Sreda

Železničar Inđija – Bekament 32:26 (18:14), u seriji: 1:1

Mladost Nova Pazova – Jagodina 20:30 (10:18), u seriji 1:1



tagovi

ŽRK JagodinaBekamentŽelezničar Inđija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara