""
""

El grande Mikica – Evropo čuvaj se!

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.03.17. | 13:38

Tražili ste gledajte! Naoružan Audijevom “RS 3 LMS” trkačkom turpijom, Užičanin planira da pokori TCR i osvoji Trofej Evropa, a tu je i Duca Borković

U gradu na Đetinji, sve oči su uprte u njega! Evropo čuvaj se, jer stiže ti El grande Mikica Vesnić, Srbin koji planira da u Audijevom “RS 3 LMS” takmičarskom vozilu pokri sve što se u TCR seriji nudi. Užičanin zato pikira na autodrom Adrija u žarkoj želji da osvoji TCR Trofej Evropa. Tražili ste, pa gledajte! TCR ove godine vozi i Dušan Borković!

Izabrane vesti

Mikica će pet puta krenuti u lov na pun plen. Voziće na Spa Frankošamu, Hungaroringu, Ošrlslebenu, kao in a još njednoj trci koja bi trebala po prvobitnoj ideji da bude sastavni deo Gran pri vikeda u Monaku!
Za koga će voziti Mikica? E, pa za ASK Vesnić/GM rejsing. Automobil “RS 3 LMS” već se nalazi u matičnoj bazi u Gorjanima gde tim proučava ćudi nove Audijeve zveri. Naravno da nije lako, ali u timu sa velikim iskustvom pokušavaju da već na prvoj trci Mikicino vozilo bude naoštreno baš kako treba! Traži se brzina na pravcu, ali i takozvana “pegla” u krivini. Užičani i Milanovčani su već odavno pokazali da mogu i umeju. Zato je sada red na još velikih dela. U CEZ seansama oni će i dalje u sprint trkama pratiti Rudija Pešovića, dok će se Vesnić takmičiti u enduransu.

Zaključak nije potreban. Iz svega priloženog se vidi da se naš automobilizam bukvalno diže iz pepela. Jednostavno, sve je više takmičara i vozila kojima se na stazama propisno klanjaju strepeći od boja srpske trobojke.

(Foto: Print Screen)


tagovi

Mikica VesnićTCR

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara