Komentari na vest

Engapet ide u Tursku za 700.000 godišnje

M

MVP

pre oko 1 godinu

Olimpijskih igara Tokio 2022 Upola plačen kao Tijana Bošković. Ženska odbojka ima veliki novac i ulaganja u ovaj sport su sve veća.
A

Ahab

pre oko 1 godinu

Baš me zanima dal je i Ngapet “prosečan igračić” jer nikada za svojih 32 godine nije osvojio trofej Lige šampiona jer tom “logikom” se vode naši “stručnjaci” kada omalovažavaju Tijanu Bošković. A njegova Modena zamislite je igrala CEV kup ove sezone ju ju!!!
N

Nidža J

pre oko 1 godinu

Šta je osvojio N Jokić??? Sam kaže u šali imam jedino teofej sa prvenstva Vojvodine za osnovne škole. Ni u Srbiji, ni sa reprezentacijom, a ni u Americi nema trofeje a najbolji i najplaćeniji košarkaš sveta. Nema to veze sa trofejima. Maja Ognjenović ima 4 olimpijade iza sebe i 20 medalja u reprezentaciji. Šta joj znači liga šampiona realno...
@

@

pre oko 1 godinu

Mašiš poentu. Niko ovde ne spominje Jokica kada se kritikuje Tijana Bošković, već spominju Egonu i Haak i imaju teoriju da su one bolje od Tijane jer imaju osvojenu Ligu šampiona, iako Tijana ima 2 olimpijske medalje i 2 svetska zlata koje ove dve(pogotovo Haak) nikad videti neće. Osporavaju Tijana da ne može sama u klubu kao ni u reprezentaciji(iako bez nje pola tih medalja ne bi došlo) a ove 2 uzdižu kao da su Ligu šampiona osvojile sa prosečnim klubom poput Ilkbanke ili Kjerija a ne sa gigantima poput Vakfibanka i Koneljana koji su u trenutku kada su osvojili LS imali dream team i sigurno nije sve palo na njih kao što je to situacija u Tijaninom klubu. Slažem se da su reprezentativni uspesi u odbojci važniji jer se to više gleda. Ps. Jokic ima olimpijsko srebro iz Ria 2016.