Komentari na vest

Epilog incidenta u Novom Sadu: Bez gostujućih navijača u plej-ofu?

G

Gost 47393

pre 15 dana

Ne idemo u Pariz.Koga zanima Kup.Bergar ostao selektor reprezentacije koja na OI nije otisla više 30 godina.Deca nece na rukomet.Para ima u 2 kluba.Buducnost rukometa tuzna Savez ne radi nista da se nesto promeni. Odbojka prvaci sveta,kosarka 2 na svetu a mi nikoga na SP i EP pobediti ne možemo.To je analiza stanja.Prosek godina u 3 i 4 ligi u 90 posto klubova je oko 40.Dece nema.Klubovi se gase i tek ce da se gase.Zenska liga spala na 3 ranga i ligu Beograda sa 5 klubova.Osnujes klub i za 2 godine si u super ligi.To je rukomet danas.Deca ne znaju nijednog naseg igraca ili igeacicu.Kad je neko od njih bio na TV.U medijima nas nema.Celo leto ponovo navijamo za odbojku i kosarku.Svakako zelim im da uzmu medalje i u Parizu kad mi ne mozemo ni da odemo tamo.Posle ce da se kuka sva deca idu na kosarku.Naravno da ce da idu jer prate i gledaju celo leto.
R

Rukomet Kać

pre 14 dana

Djevojčice odoše na odbojku dok dječaci idu na košarku i fudbal.Nama treba medalja da se djeca privuku i na rukomet.Bez masovnosti nema selekcije ali ni kasnije rezultata.
D

Dule Stojković

pre 15 dana

Bolje bi im bilo da im Šljivo više ne dolazi na utakmice i navija za njih, jer je takav baksuz da koga god zakači taj propadne.
Z

Zokac

pre 15 dana

Ako već ne postoje uslovi da se obe navijačke grupe nadju na istom mestu onda se igra tamo gde postoji mogućnost za tako nešto.
L

Lfcc

pre 15 dana

Aposlutno najbolja odluka, Slana Bara ne moze da primi gostujuce navijace, jednostavano je takva hala i glupost je bilo ikad i dozvoliti gostujicim navijacima da budu prisutni.
P

Piks

pre 15 dana

Radi se o organizaciji a ne o maloj hali ali to je cuveni rss , neznalice i neodgovorni ljudi
J

Jeste

pre 15 dana

Sta zna manjina nego da krade,pravi scene,nerede i uz pomoc sudija dodje do trofeja kad su u pitanju neka finala u svakom sportu i tako ceo 21 vek.