Komentari na vest

Epska borba u Formuli 1: Hamilton vikao "ovaj dečko je lud!", a onda pobedio Ferstapena!

P

Poopppaaa

pre preko 2 godine

Malo pređeš preko linije odmah kazna. A Ferštapen je dobio najviše glasova publike zato što vozi beskompromisno. Da nije tih smrdljivih kazni do sad bi bio šampion.
G

Gost2231

pre preko 2 godine

Za sve strucnjake koji prate formulu zadnju godinu, dve da objasnim, da Luis nije imao uvek dominantan bolid, vec je se sam izborio da bude najbolji, jer je presao iz Mclarena koji je bio u 2 najbolje ekipe uz Ferari u tada novu ekipu Mercedesa, ispada da su mu poklonili 103 pobede ili samo on zna da vozi a ostali vozaci koji su bili ne
P

Preletacevic

pre preko 2 godine

Kao sto je neko vec rekao, nije da navijam za Verstappena ove godine jer ga obozavam, vec sto ne zelim da gledam Hamiltonovo prenemaganje vise i folirazu. Ono sto zelim je i sto se nadam da ce se desiti sledece godine i ako sumnjam u to je da ostali vozaci dobiju konkurentnije bolide. Mali Ocon je vrhunski vozac, takodje i Lando, Sainz, Leclerc i Gasly. Sve su to mladi vozaci koje treba da vidimo u punom sjaju. Nadam se kraju ovog cirkusa red bula i mecke.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Ferstapen.
A

AFC

pre preko 2 godine

Hamilton je od početka karijera pa do danas, dokazao da je najbolji vozač u istoriji F1 i to u krajnjem slučaju i brojevi govore a samim tim F1 kao sport bi bez njegovog postojanja, ne bi bila ovako popularna. Stoga me čudi da FIA hoće da uništi Hamiltona ove sezone, gurajući Verstappena do titule, posebno večeras. Red Bull je i ranije bio poznat po kvarnim stvarima a Max Verstappen je od početka karijere bio krajnje bezobrazan i pogibeljan vozač, večeras su dostigli vrhunac. Posle svega, Maxovo napuštanje tj. bežanje sa podijuma je nepoštovanje rivala i šampiona, govori, da će u zadnjoj trci, sigurno svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima, pokušati da slome Hamiltona. Mislim da će im se to obiti o glavu i želim im sve najgore u trci.
P

Popppaa

pre preko 2 godine

Nosi ga kući, samo plače. A što ga ke Ferštapen vrhunski prešao kad je morao da ga pusti, to ne govoriš. A da nešto mute u mercedesu to se zna odavno. Zameni im bolide pa će tvoj Hamilton biti 3. ili 4.
W

Wat

pre preko 2 godine

Crnac sa gej bojama na kacigi... bojim se da Maks NE SME da uzme titulu...
R

Rakinjo

pre preko 2 godine

Masi i FIA su svojim "pijačarskim" odlukama i dvostrukim aršinima upropastili trkanje. Licemerje Hamiltona i Volfa koji se po potrebi pozivaju na pravilnik koji Luis jako dobro poznaje, ali sa druge strane i jako čudne reakcije Hornera i RedBula da ne vrše veći pritisak u ovako bitnom trenutku. Stvar je jednostavna, ko bude bolji sledeće nedelje biće šampion, očekujem čistu trku na stazi, ako je moguće sa što manje uticaja ostalih faktora i neka pobedi bolji vozač! Nevezano za titulu, voleo bih da Kimi odveze dobru trku i bude bar driver of the day!
P

Poppaa

pre preko 2 godine

Uništiše formulu, ne smeš ni da pređeš vozača, a da ne zgaziš liniju. Geju dajte odmah titulu.
n

noleeeeeeeee

pre preko 2 godine

verstapen je teska kretencina
J

Joklon

pre preko 2 godine

Za sve neobavestene, maks nije dobio kaznu za onaj kontakt sa luisom, već jer je "skratio" prvu krivinu kad ga je luis umalo obisao. Svako ko je pratio formulu 2 ovog vikenda, zna da je svako za isto kaznjen, tako da je kazna zaslužena. Velika steta za Okona. Sto je titule tiče, nadamo se čistoj borbi do poslednjeg kruga, pa nek bolji pobedi. Sjajna je ovo sezona bila
C

CL16

pre preko 2 godine

Zasto Hamilton nije kaznjen za isto kada je na restartu izbacio Ocona?
G

Gost2231

pre preko 2 godine

Sve strucnjaci, mrze Hamiltona sto je Britanac a on covek ih oducava od voznje. Normalno je da ljudi zele da osvoji neko drugi posle toliko dominacije, ali da kazes kako se poklanja nesto najboljoj ekipi zadnjih 10 god, onda moras da budes porilicno glup, a i da poklanjaju nece valjda nekoj krs ekipi, sportski poz
L

Lalo

pre preko 2 godine

Lako je oducavati od voznje kada od prvog dana svoje F1 karijere do danas vozis najdominantnije vozilo. Uz sve to imas vetar u ledja od strane FIA-e, jer si crn i promovises LGBT+ pokret.
P

Pooppaa

pre preko 2 godine

Daj bre, šta ti gledaš? Kazna za šta? Znamo mi dobro zašto je dobio 5 sekundi, ali nam nije jasno zašto me smeš da koristiš trkačke sposobnosti, se urušava formula. Narod hoće da gleda pravu trku, a ne Hamiltonovo plakanje.
F

Fgdfj

pre preko 2 godine

i Max i Hamilton su mi jezivi. Max koji je jedno razmazeno deriste, a Hamilton, koji je toliko guran i forsiran, da je sramota da takav lik postane najtrofejniji vozac F1. Hamilton najgoru kaznu koju je dobio je bila 10 sekundi, zbog onoga u Silverstonu, jos je tad dobio i pomoć, jer su istaknute crvene zastave i otisao je u box kao 2. u trci, pa je mogao da popravlja bolid koji je bio olupan. U Madjarskoj Botas izbaci iz trke i Pereza i Maxa, i nikom nista, teraj dalje. Za sve njih Alonso je izmislio voznju, mogu da ga preteknu samo uz pomoc DRS-a. Jedina dobra stvar je sto je sezona neverovatno uzbidljiva.
d

deku_kg

pre preko 2 godine

E bravo, meni nije problem hamilton sam po sebi koliko to guranje na silu da bude goat. Vise sam za verstapena ove godine cisto zato sto neko ima sansu da prekine dosadu ali to je to, nisam neki veliki fan. Nadam se da ce sledeca sezona biti ujednacenija posto se to najavljuje sa novim bolidom. Kad bi bar bilo upola neizvesno kao Moto GP bilo bi super.
г

гост

pre preko 2 godine

наставља се седмогодишње фаворизовање мечке, хамилтон да извади утоку на трци и упуца макса, нико не би трепнуо. . .
G

GoatKimi

pre preko 2 godine

Majkl masi najveci klovn ikad, veli brat 100 za 150 ka kamatas, sramota koliko se favorizuje mercedes i ako maks ne izvrsi sena manevar tesko ce mu dozvolit da osvoji, ipak se nadam cistoj pobijedi i da se makne onaj placljivac sa trona vise, sve u svemu sezona dje je svega bilo konacno posle dugo vremena i ovo je prava f1, jedva cekam sledecu nedelju…
G

Gost2231

pre preko 2 godine

Ma nije Max kriv, on nikad nije kriv. Vidi on da ne moze da zaustavi Hamiltona, pa pokusava prljavo
F

Ferari

pre preko 2 godine

Epski skandal,kako se pravila primenjuju i vaze na jednu stranu za mercedes a na drugoj za ostatak timova.
P

Poppaa

pre preko 2 godine

Uništiše formulu ovi što kažnjavaju. Sramota.
h

hm

pre preko 2 godine

sramna voznja maxa, nema ni malo postovanja, ne vozi se tako u formuli 1

…..

pre preko 2 godine

Hteo bi tebe da vidim kad bi ti trebao da osvojis titulu dal bi pustio Hamiltona Sramno je to da se Hamiltonu godinama unazad svasta dopustalo.
v

vlada991

pre preko 2 godine

Pa sta treba, da ga pusti da uzme titulu zbog postovanja?