Faraon Franc od Despotovca - DIAMOND JACKPOT milioner

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.19. | 16:12

Daniel Branković još sabira utiske s dobitkom od 12.362.699 DIAMOND i 48.283 SILVER dinara inkasiranih iste večeri na MOZZART aparatima

Popularnu frazu ”Rodi se talično srećan - za ostalo se snađi”, u Despotovcu od srede, bukvalno prevode kao: “DONESI ODLUKU - POSTANI MOZZART DIAMOND JACKOPOT milioner”! Tako i nikako drugačije, jer Daniel Branković, na lokalu poznatiji kao Franc, usred radne nedelje napravio je podvig vredan ovih redova. Naime, zauzeo položaj za aparatima u svojoj omiljenoj kladionici i upecao igrački san, pa sada na javi može da broji milione… Pazite dobro, osvojio je ne jednu, već dve MOZZART JACKPOT premije, koje zajedno teže nešto preko 105.000 evra, ili tačno 12.410.982 dinara!

Kakav je osećaj, to zna samo on, gospodin igrač koga u slobodnoj novinarskoj interpretacijiji zovemo “faraon Franc od MOZZART aparata”…
“Uh, fenomenalno je, kako drugačije, i dobro ste to povezali s mojim nadimkom nastalim zbog privremenog rada u Francuskoj. Hteo sam lokalnu premiju, sedeo na jedinici, da bi s ulogom od oko 1.000 dinara osvojio SILVER JACKOPOT u iznosu od, ispravite me ako grešim 48.283 dinara”, u dahu priča Despotovčanin, ponosan na uspeh nakon koga je sve krenulo tokom iz igračkih snova.
“Onda sam častio ceo lokal, pa zaseo za sedmicu. Ma, pojma nije bilo, ko se nada da će za jedno veče iskoristiti baš toliko talije. Imao sam je previše, pa kad je na aparatu zsasijao DIAMOND JACKPOT, sve mi se zavrtelo. Hej, od MOZZART aparata sam tada dobio ogromnih 12.362.699 dinara”

Izabrane vesti

Dakle, sada je jasno iz kog razloga smo faktor igračke talije izvukli na početku intervjua, koji sem priče o aparatima i osvojenom novcu, nosi bitan zaključak. Naime, ovakav dobitak menja život, a Daniel, pardon Franc ga je obezbedio na ako vam taj podatak nešto znači moćnom MOZZART “Novostar II – One&Only” aparatu.
“Da, menja ga, vrlo sam svestan toga, a za mene je taj aparat od sada, pa za navek jedan - jedini. Pamtiću ga po lepom, a čašćavaću u to ime još, i dolaziti u svoju omiljenu kladionicu. Prvo ću obradovati voljenu osobu, zatim kupiti neki autić, recimo “smart”, a ostatak oročiti za sigurnu budućnost svojih najdražih. Naravno, nije isključeno ulaganje u neki posao. Ima vremena za planove, naravno milioni su u pitanju, pa gde žuriti”, zaključio je ponosni član MOZZART družine za aparatima!

Kada smo već kod dobitaka, na kraju druženja s momkom iz Despotovca, šampionom igara na aparatima, nije naodmet reći da je MOZZART samo u 2018. godini stvorio čak 20 milionera. Isplaćeno je preko TRIDESET MILIONA DINARA kada su u pitanju platinasti i dijamantski džekpotovi. Ako na to dodamo još preko 34.000 različitih džekpotova – Gold, Silver, Bronze, s pravom se zaključuje da je zaista mnogo igrača skakalo od radosti, koja kao što se vidi iz priloženog i sada galopirajućom brzinom iskače iz veselih aparata na svim uplatno-isplatnim mestima širom MOZZART mreže.

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

diamond jackpotMozzartMOZZART aparati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara