""
""

Fetela ne hvata nervoza! Šta se to dešava u Ferariju?

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.07.17. | 13:42

“Ma, nema panike. Jeste, Mercedes je uspeo da nadoknadi izgubljeno, ali i mi smo brzi, naričito u trci”, poručio je Nemac italijanskoj štampi

Priča se da Ferari hvata lagana panika pred trku za VN Mađarske. Razlog za uzbunu mogla bi biti činjenica da italijanska ekipa nije pobeđivala na poslednje četiri trke. Za Sebastijana Fetela, te priče izgleda da nisu važne. On glasine o uzbuni u njegovom taboru tretira kao notorne izmišljotine.
“Ma, nema panike. Jeste, Mercedes je uspeo da nadoknadi izgubljeno, ali i mi smo brzi, naričito u trci. Tačno je da u kvalifikacijama gubimo dosta. Zbog toga smo se fokusirali na ovaj segment trkačkog vikenda. Teže nam je kada startujemo na mestima koja nisu u prvom redu. Prirodno, tada nam treba više svega da nadoknadimo izgubljeno”, reči su Sebastijana Fetela koji potpuno hladno odbacuje priče o tenziji u timu uoči VN Mađarske.

Izabrane vesti

Nemac se s tim u vezi poverio italijanskoj La republici. Rekao je da je stanje u timu normalno, odnosno da nema napetosti, niti straha od Mercedes AMG Petronasa.
“Oduvek smo znali da su oni jaki. Uvek su bili u pobedničkom ritmu, dok smo mi prošle godine bili u sasvim drugom ritmu. E, onda smo prošle sezone napravili dobru analizu zbog koje ove godine možemo da se borimo sa njima”, zaključio je Sebastijan Fetel.

(Foto: Action Images)


tagovi

VN MađarskeSebastijan FetelLuis HamiltonHungaroringFormula 1Ferari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara