Komentari na vest

Hajde svi na Banjicu, Zvezda i Partizan igraju majstoricu za titulu!

B

Bojan767

pre 10 dana

Napred Zvezdo!Hrabro do pobede!Jos jedna pobeda i titula!Nasa Zvezda prva ponovo!
N

Ne daj

pre 11 dana

Im Zvezdo ništaa. NE DAJ!
D

Drndo

pre 11 dana

Daj im Zvezdo makar odbojku da uzmu, inace ce i tu da strajkuju
M

Max alegri

pre 11 dana

Napadaj napadaj Partizane napadaj !
P

Podatak

pre 11 dana

Ok Partizan ima više dece devojcica i decaka nego kosarkaski klub Partizan decaka i devojcica.Takođe vise je odbojkasica i odbojkasa nego fudbalera udecaka u Partizanu. Ok Crvena Zvezda takođe ima više članova zajedno dečaka i devojčica nego što kosarkaski klub ima dečaka i devojčica.Takođe vise je dece odbojkašica i odbojkasa u Zvezdi nego što fudbalski klub ima dečaka i devojčica koji se bave i treniraju fudbal u Zvezdi..
G

Gost 3729

pre 11 dana

Odbojka je masovna.Kakav fudbal i košarka.Ko da se bavi tim kad u Partizanu i Zvezdi kosarku i fudbal igraju stranci za debele pare.
J

Jaka masovnost...

pre 11 dana

Da je tako u Partizanu ne bi dizao Kubanac i igrali Bjelica i Mrdak od 40 leta.
B

Batajnica Volley

pre 11 dana

Jaka masovnost... OK Partizan ima 980 članova devojčica i dečaka.Maja Ognjenovic ima 40 godina pa igra na Olimpijskim igrama zasto neko u istim godinama ne bi mogao igrati nase lige.Naravno ako ima kvalitet.
J

Jaka masovnost...

pre 11 dana

Nije Vam tačan podatak, minimum 10.546 je broj. Razume se, čekaju se svi oni da stasaju i udju u prave igračke godine 45+ pa da dobiju šansu da iskažu svoj pun potencijal.
N

NBGD JBT

pre 11 dana

Nece biti tiho, bez brige. Navijacka grupa dolazi organizovano na odbojku posle ko zna koliko godina. “Сутра у 19 часова наши одбојкаши играју одлучујућу утакмицу против Партизана у борби за титулу. Позивамо навијаче Црвене Звезде да у што већем броју дођу да помогнемо нашим играчима! Сви на Бањицу!!! Делије Север”
l

lool

pre 11 dana

Da igra Ribnica iz Kraljeva,recimo,ne bi imalo potrebe da pozivate publiku.Medjutim pored Beograda nema drugi sta da traze bilo gde i u bilo cemu.Zbog cega bi i vi novinari pisali o tome kad ste i vi iz drzave Beograd?.Sto bi se vi zamarali tamo nekom Srbijom?
Ž

Života33

pre 10 dana

Da, da, grupa građana i spletkaroša napunilo bi tribine u Kraljevu lagano. ☺️
n

nadrealnooo

pre 11 dana

Mislim da trenutno ovaj mec ne zanima ni ukucane ovih igraca. Toliko bitan mec u sportu koji je kod nas u ekspanziji. Bice 60 000 gledalaca. Spektakl.
Н

НАПРЕД ПАРТИЗАН

pre 11 dana

О чему пишеш ти, човече?