Odbojkašice Nantera (©CEV)
Odbojkašice Nantera (©CEV)

Hena se raduje zbog polufinala, Brankica i Maša eliminisane

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.02.24. | 22:17

Nant bolji od Volera u četvrtfinalu Kupa Francuske

Drži Nant prvu poziciju u prvenstvu Francuske, plasirao se u finale CEV Čelendž kupa, a uspešno preskače prepreke i u domaćem kupu.

Večeras je ekipa čiji dres nosi reprezentativka Hena Kurtagić bila bolja od Volero Le Kanea - 3:0 (25:21, 25:14, 25:20) i bez većih problema je stigla do polufinala Kupa Francuske.

Izabrane vesti

Bez karte za završnicu ostao je trener Danilo Pejović, Maša Kirov, Brankica Mihajlović, Marija Borčić...

Kurtagićeva je bila jedna od zapaženijih u pobedničkom sastavu. Završila je obračun sa 11 poena - sedam je imala iz napada (12-7, 58 odsto), a četiri iz bloka.

Na drugoj strani najbolja je bila Brankica Mihajlović - ali Srpkinja ni ovog puta, kao i pre nekoliko dana u CEV Kupu, nije uspela da donese trijumf. Iskusna igračica je bila najefikasnija sa 13 poena (napad 33-10). Zabeležila je dva asa i jedan blok. Maša Kirov je ušla u trećem setu i upisala dva poena iz napada (3-2).

Za Henu Kurtagić je ovo prva inostrana sezona i za sada može da bude prezadovoljna. Em je dobila veliku minutažu, em ekipa igra veoma dobro na svim frontovima i ima šansu da uzme bar jedan trofej, ako ne i više.


tagovi

Hena KurtagićBrankica MihajlovićMaša Kirov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara